ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Φορολοταρία: Έρχεται η σούπερ χριστουγεννιάτικη κλήρωση με έπαθλα 1,2 εκατ. ευρώ – Ποιες αποδείξεις μετράνε και πώς θα γίνει η κλήρωση


Με μια σούπερ χριστουγεννιάτικη κλήρωση θα επιβραβεύσει η ΑΑΔΕ τους φορολογούμενους που χρησιμοποίησαν φέτος ηλεκτρονικό χρήμα στις καθημερινές συναλλαγές τους. Η φορο-λοταρία του Δεκεμβρίου θα μοιράσει σε 12 υπερ-τυχερούς 1,2 εκατ. ευρώ.

Οι 12 τυχεροί της τελευταίας φορο-λοταρίας του 2022 θα λάβουν 100.000 ευρώ ο καθένας, χρηματικό έπαθλο το οποίο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο δεκαήμερο του έτους θα διεξαχθεί η σούπερ φορο-λοταρία στην οποία συμμετέχουν, αθροιστικά, όλοι οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη, κατά τις διενεργηθείσες στο ίδιο ημερολογιακό έτος μηνιαίες κληρώσεις.

Στη συγκεκριμένη κλήρωση αναδεικνύονται: 
 
– 12 τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ έκαστος

– τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν χρηματικό έπαθλα των 1.000 ευρώ. Το πλήθος των τυχερών λαχνών προσδιορίζεται από το συνολικό χρηματικό ποσό που τυχόν παρέμεινε αδιάθετο κατά τις προηγηθείσες μηνιαίες κληρώσεις και συγκεκριμένα από το Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο 2022.

Στην πρώτη ετήσια κλήρωση η οποία θα γίνει τον επόμενο μήνα, συμμετέχουν αθροιστικά, όλοι οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη, κατά τις 11 μηνιαίες κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν από το Φεβρουάριο έως το Δεκέμβριο του 2022. Για τον υπολογισμό του χρηματικού ποσού που προκύπτει από τα αδιάθετα ποσά προηγούμενων κληρώσεων, λαμβάνονται υπόψη οι μηνιαίες κληρώσεις που διενεργήθηκαν από τον Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο 2022.

Εξαιρέσεις...

Η συνέχεια εδώ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου