ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Τραγωδία: Νεκρός 16χρονος που εγκλωβίστηκε σε αγροτικό μηχάνημα

 

Ανείπωτη τραγωδία στην

Κρήτη με έναν 16χρονο να χάνει τη ζωή του μετά τον εγκλωβισμό του σε αγροτικό μηχάνημα, σε ορεινή περιοχή του χωριού Κρούστα, που βρίσκεται μετά την Κριτσά,  σε χωράφι της οικογένειας στο Λασίθι.

Αρχικά ο νεαρός όπως έγινε γνωστό, τραυματίστηκε βαριά στα πόδια από τα μαχαίρια της φρέζας και ενώ εκτελούσε γεωργικές εργασίες σε χωράφι της οικογένειάς τους σύμφωνα με το e-kriti.

Το συμβάν είδε άτομο που βρίσκονταν κοντά του και αμέσως κάλεσε βοήθεια. Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.


 
 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πώς το ανήλικο αγόρι βρισκόταν μαζί με συγγενικό του πρόσωπο και πραγματοποιούσαν αγροτικές εργασίες. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αγόρι εγκλωβίστηκε σε παλιά σκαφτική.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, φέρεται να μην είχε τις αισθήσεις του και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ και των γιατρών του νοσοκομείου δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά του λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο 16χρονος είχε πάει στο χωράφι μαζί με τον παππού του για να τον βοηθήσει στις αγροτικές δουλειές. Κάποια στιγμή, ο παππούς του απομακρύνθηκε από το σημείο για να πιει νερό και τότε το αγόρι πλησίασε τη φρέζα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να τραυματιστεί σοβαρά.

Το άτυχο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου αιμορραγώντας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Οι γονείς του 16χρονου βρέθηκαν στο νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή και ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη. Την τραγική κατάληξη πληροφορήθηκε και ο παππούς του ανήλικου.


 
 

Ο πρόεδρος την κοινότητας του χωριού Κρούστα, μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρει χαρακτηριστικά “το παιδί ήταν στο χωράφι με τον παππού του. Σύμφωνα με αυτά που έχω μάθει, ο παππούς του πήγε κάποια στιγμή να πιει νερό και το παιδί, μάλλον από περιέργεια, κάτι έκανε στην μηχανή και έγινε αυτό που έγινε.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, είχε χάσει αρκετό αίμα και δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Είχε ξαναπάει στο χωράφι με τον παππού του, τον έπαιρνε μαζί του καμιά φορά και τον βοηθούσε. Ήταν η κακιά η ώρα”. Η οικογένεια έχει άλλο ένα μεγαλύτερο αγόρι.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου