ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Κοζάνη: 49χρονος προσπάθησε να σκοτώσει θαμώνα μαγαζιού με μαχαίρι και έριξε με τόξο σε αστυνομικούς - (εικόνες)

 Συνελήφθη ένας 49χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 52χρονου και τεσσάρων

αστυνομικών, σε περιοχή της Κοζάνης.


 
 

Το πρωί της Κυριακής (28.05.2023), ο 49χρονος μπήκε σε κατάστημα εστίασης στην Κοζάνη και επιτέθηκε με σπαθί σε 52χρονο, θαμώνα του καταστήματος χωρίς να τον τραυματίσει, ενώ έβρισε άλλους έξι θαμώνες και απομακρύνθηκε.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και εντοπίστηκε ο 49χρονος στο σπίτι του σε περιοχή της Κοζάνης, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών αρχικά τους απείλησε με σπαθί, στη συνέχεια έριξε προς το μέρος τους τουλάχιστον επτά βέλη με τη χρήση τόξου, ενώ ακολούθως τους επιτέθηκε με σπρέι πιπεριού.

Αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 49χρονο, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψης τραυματίσθηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί.


 
 

Στην κατοχή του 49χρονου και στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία απομίμηση όπλου, ένα ξίφος μήκους λάμας 70 εκατοστών, ένας σουγιάς μήκους λάμας 10 εκατοστών, δύο τόξα, μία φαρέτρα με 10 βέλη, δύο ζευγάρια κρόταλα και δύο σπρέι πιπεριού.

Σε βάρος του 49χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία και για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, της απείθειας, της απειλής, της εξύβρισης και της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου