ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Με άλμα στα 8,24μ. ο Τεντόγλου βγήκε πρώτος στο Piraeus Street Long Jump ( video πριν από λίγο έστειλε ο φίλος του ΑΕΤΟΥ, Απόστολος Τσένης)

Αποθέωση για τον Μίλτο στο Piraeus Street Long Jump Ο Μίλτος Τεντόγλου γνώρισε την αποθέωση κατά την παρουσίαση του στο Piraeus Street Long Jump, ενώ υπέγραψε πολλά αυτόγραφα σε θαυμαστές του.
 

Δίχως αμφιβολία ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν πόλος έλξης για όσους βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής μπροστά από το Δημοτικό θέατρο Πειραιά για να παρακολουθήσουν το Piraeus Street Long Jump. 

Μεταξύ αυτών και η οικογένεια Σοφίας και Αποστόλου Τσένη, που διαμένουν στο κέντρο του Πειραιά.



Με δύο άκυρα άλματα και δύο... πατήματα πολύ πίσω από την βαλβίδα, ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε άλμα 8,24μ. και κατέκτησε την πρώτη θέση στο Piraeus Street Long Jump.

Ο Έλληνας άλτης, έχοντας γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στον Πειραιά για να παρακολουθήσει τον αγώνα στο άλμα εις μήκος, ξεκίνησε νωθρά τις προσπάθειες του με το... απλό 7,83μ. Στη συνέχεια έκανε ένα άκυρο άλμα, για να περάσει κατά τρία εκατοστά τα 8μ. στο επόμενο.

Το τέταρτο άλμα για τον Μίλτου Τεντόγλου ήταν άκυρο, για να έρθει το πέμπτο και το καλύτερο, με τον αθλητή του Γιώργου Πομάσκι να... πετάει στα 8,24μ. κατακτώντας και την πρώτη θέση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου