ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Δύο τροφές που «εκτοξεύουν» την ερωτική διάθεση και βάζουν «φωτιά» στο κρεβάτι σου

Είναι κορυφαία αφροδισιακές

 Έχεις ακούσει και διαβάσει τα πάντα γύρω από τροφές και ροφήματα που αυξάνουν τη λίμπιντο και απογειώνουν τις επιδόσεις στο ερωτικό κομμάτι.

Όμως υπάρχουν δύο τροφές που υπάρχουν σε συγγράμματα από τα αρχαία χρόνια, σε πολλούς λαούς και οι επιστήμονες έχουν βρει πως έχουν ευεργετικές ιδιότητες στην ερωτική μας διάθεση.

Μοσχοκάρυδο


 
 

Ας ξεκινήσουμε με το μοσχοκάρυδο που οι ασιατικές χώρες το είχαν από την αρχαιότητα ως το υπέρτατο αφροδισιακό τρόφιμο. Στην ινδική παραδοσιακή ιατρική το μοσχοκάρυδο θεωρείται ισχυρό αφροδισιακό που αυξάνει κυρίως τον ερωtικό αισθησιασμό και ενισχύει την ερωτική επιθυμία. Φαίνεται από μελέτες πως έχει καλύτερα αποτελέσματα στις γυναίκες. Μεγάλη προσοχή, σε μεγάλες δόσεις είναι παραισθησιογόνο, και υπεύθυνο για υπνηλία.

Καρύδια

Τα καρύδια στη παράδοση μας τα έδιναν σε περιπτώσεις που αργούσαν να τεκνοποιήσουν. Επίσης δεν είναι τυχαίο πως σε πολλές περιοχές της Ελλάδος ήταν το παραδοσιακό γλυκό, μέλι με καρύδια, που έδιναν στους νεόνυμφους την πρώτη νύχτα του γάμου. Τα καρύδια τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος και έχουν ευεργετικές ιδιότητες στις αδύναμες στύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου