VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Με 1.500 μαθητές η κεντρική εκδήλωση της Ε.Ο.ΠΕ. στα Γρεβενά για την 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού - (εικόνες)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στα Γρεβενά σήμερα Παρασκευή (27/9) η αθλητική εκδήλωση της Ε.Ο.ΠΕ. στο πλαίσιο της 11ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Στην κεντρική εκδήλωση της Ε.Ο.ΠΕ στην πόλη των Γρεβενών μετά από απόφαση της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.) βρέθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Θανάσης Στράντζαλης Θανάσης, Στέλιος Κουτουνίδης, Μαρία Γαβαλά, Θανάσης Αραμπατζής, Ευθύμης Γούλας, Πέτρος Πνάκας και Βασίλης Θεοδωράκης.

Στο Δημοτικό Στάδιο Γρεβενών «Μίλτος Τεντόγλου» έδωσαν το παρόν 1500 μαθητές από τα 8 Δημοτικά σχολεία και τα 2 Γυμνάσια των Γρεβενών.

Στο γήπεδο του ποδοσφαίρου δημιουργήθηκαν 12 γήπεδα όπου οι μαθητές των τάξεων Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού διασκέδασαν παίζοντας.

Τα μεγαλύτερα παιδιά του Γυμνασίου αγωνίστηκαν σε 7 κατάλληλα διαμορφωμένα γήπεδα τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Οι μικροί μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄ και Γ’ Δημοτικού μυήθηκαν στα μυστικά του αθλήματος μέσα από παιγνιώδεις μορφές ασκήσεων.

Την Ε.Σ.ΠΕ.Μ. εκπροσώπησε ο Κωνσταντίνος Κυριάκου και η γραμματέας της Ένωσης Δέσποινα Μηνασίδου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών, τον Δήμο Γρεβενών και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας & Αθλητισμού Χρήστο Χαντέ, τον υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής κ. Θανάση Τσιουμπέρη, τους εκπαιδευτικούς των σχολείων καθώς και τον προπονητή του ΓΣΓ Γρεβενών Γιώργο Μέμτζα για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Τέλος ευχαριστούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες και τους ευχόμαστε μια καλή σχολική χρονιά.











 
 



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου