VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Βίντεο: H Διαμαντοπούλου με "Απαράδεκτους" και Φασουλή για τις εκλογές - "Η Άννα δεν μιλάει ξύλινα, είναι φυτό όμως"

To μήνυμα της Αννας Διαμαντοπούλου για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚΜε "όπλο" το χιούμορ στη μάχη των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, η υποψήφια για την προεδρία, Άννα Διαμαντοπούλου.Σε βίντεο με πρωταγωνιστές τον Σταμάτη Φασουλή και την παρέα των "Απαράδεκτων" Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Μπέζο η Αννα Διαμαντοπούλου γευματίζει μαζί τους και συζητούν, για το ΠΑΣΟΚ.


Η υποψήφια πρόεδρος εξηγεί στην Δημητρούλα τη σημασία της συμμετοχής στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ. "Πολλά δεν λέει;", απαντά η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Στη συνέχεια μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο πειράζουν τον Γιάννη Μπέζο λέγοντας ότι έχει γίνει αγνώριστος.

"Κοίτα πώς έγινε ο Γιάννης!" λένε, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να επαναλαμβάνει την κλασική ατάκα από τη σειρά "Τι έγινε ρε παιδιά!".

"Με τα γυαλιά είμαι πιο σοφιστικέ", απαντάει ο Μπέζος.

 
 

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σχολιάζει επίσης: "Η Άννα δεν μιλάει ξύλινα" για να λάβει την απάντηση από τη Δήμητρα: "Είναι φυτό όμως!".

"Μέσα στην ταχύτητα και την πίεση της εκλογικής εκστρατείας ένιωσα ευλογημένη που βρέθηκα ένα βράδυ, σε αυτό το τραπέζι με τέτοιο ειδικό βάρος τέχνης και ταλέντου. Σταμάτη, Γιάννη, Σπύρο, και φυσικά Δημητράκι μου, σας ευχαριστώ για τα ωραία λόγια σας, για την κριτική σας ματιά, για τις ιδέες, την ειλκρίνειά σας και φυσικά για το χιούμορ σας. Δεν ξέρω αν θα στηθείτε κι εσείς σε κάποια ουρά στις 6 Οκτώβρη, μακάρι", γράφει στην ανάρτησή της η Αννα Διαμαντοπούλου.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου