Φροντιστήριο στα Γρεβενά: "ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΚΤΟΣ"

ΥΓΕΙΑ

www.careandtourism.com

Φροντιστήριο στα Γρεβενά: "λόγος & αριθμός"

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Electronet Κωνσταντινίδης


Καντε ΚΛΙΚ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΡΕΒΕΝΑ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΡΕΒΕΝΑ

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Ο χορός του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών (εικόνες + video)


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (19-1-2019), στο κατάμεστο
κέντρο διασκέδασης "ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ" των Γρεβενών, ο χορός του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών.

Δράσεις του Συλλόγου το 2018 και ο χαιρετισμός του Προέδρου, Κωνσταντίνου Δημάδη:Πολλοί ήταν αυτοί που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Ανάμεσά τους: ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος, ο (θεματικός) Αντιπεριφερειάρχης Αντώνης Δασκαλόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Γιάτσιος, Κώστας Καναβός, Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχιλλέας Πασχαγιαννίδης, οι Αντιδήμαρχοι Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης και Μάνθος Αδάμος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γρεβενών Νίκος Ράμμος, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δεσκάτης Ζαχαρούλα Λάμαρη-Χατζηζήση, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΓ Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και νηπιαγωγών του Νομού Κώστας Παλάσκας, ο Πρόεδρος του Αστέρα Γρεβενών Ιορδάνης Καραϊορδανίδης (Τζόρνταν), οι Πρόεδροι (πρώην και νυν) του ΓΣΓ Γιάννης Βήλιος και Ηλίας Στόκας αντίστοιχα, οι πρώην πολιτευτές με την ΝΔ Απόστολος Τσένης και Λάμπρος Χατζηζήσης,  και πολλοί άλλοι που θα σας αφήσουμε να τους διακρίνεται εσείς, μέσα από τις εικόνες.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κωνσταντίνος Δημάδης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά του στον Σύλλογο, στον διακεκριμένο νομικό Ανδρέα Πάτση:

Ο Δημήτρης Καραδήμος και το σχήμα του, απογείωσαν το κέφι:Εικόνες:Και στο facebook . Πατήστε εδώ

2 σχόλια:

  1. Απλά να συμπληρώσω ότι στο χορό του Εμπορικού συλλόγου παρεβρίσκονταν μεταξύ των άλλων προέδρων Σωματείων και η πρόεδρος του συλλόγου Γρεβενών ~Πίνδος~. Το αναφέρω απλά επειδή αναφέρονται και τα ονόματα των προέδρων και άλλων σωματείων. Πιθανόν η πρόεδρος μας ξεχάστηκε. ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κάν'ς κυρα Πρόιδρι! Κιρό ίχαμι να σ' ακούσουμι!

      Διαγραφή