ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Survivor – Spoiler: Επιστρέφουν 3 παίκτες, υπονοούμενο από τον Γιώργο Λιανό


Survivor: «Μετά την αποχώρηση του Παππά επικρατεί μια ηρεμία στα αγωνίσματα», ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor, και πολλά φαίνεται πως έχουν αλλάξει στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Το πόσο έχει επηρεαστεί το κλίμα στην παραλία του Survivor μετά την αποχώρηση του ηθοποιού μίλησε ο Γιώργος Λιανός το πρωί της Παρασκευής στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει o Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά έχουμε κάνει ένα γύρισμα με τα παιδιά για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Επικρατεί γενικά μια ηρεμία στην παραλία. Θα δείξει τώρα αν ήταν αυτός που δημιουργούσε τις εντάσεις», είπε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αναφέρθηκε και στο ταξίδι που κάνουν κάθε χρόνο οι παίκτες στο Mαϊάμι ως έπαθλο σε ένα από τα αγωνίσματα.

«Το παιχνίδι γίνεται ατομικό όταν φτάνουν στους δέκα. Τώρα είναι 13», είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να μεταφέρει μια αποκλειστική είδηση που θέλει τρεις παλαιότερους παίκτες να επιστρέφουν στο ριάλιτι επιβίωσης με τον ίδιο να απαντά: «Τίποτα. Έτσι, άστο να αιωρείται».

Στη συνέχεια, η Έλενα Πολυκάρπου μέσα από τον αέρα του "Ευτυχείτε", αποκάλυψε πως οι τρεις παίκτες που θα επιστρέψουν θα μπουν σε ένα πάρτυ που θα γίνει όταν το παιχνίδι μετατραπεί σε ατομικό και θα μείνουν μέσα μόνο μια μέρα.

Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου