ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Έκθεση αφιερωμένη στην Γιορτή της Μητέρας από την ομάδα του Smart Junior!

Γιορτάζοντας τη γιορτή της Μητέρας,

Πρωτοτυπούμε, Καινοτομούμε και Πρωτοπορούμε,

Για μια ακόμα φορά αλλάζοντας τα δεδομένα της Δημιουργικής Απασχόλησης στα Γρεβενά, με  έργα ζωγραφικής των μαθητών μας δημιουργήσαμε την 1η εικονική έκθεση αφιερωμένη στη γιορτή της Μητέρας.

Όλο αυτό το διάστημα οργανώσαμε χρησιμοποιώντας τις ψηφιακές τεχνολογίες και σήμερα παρουσιάζουμε την 1η εικονική έκθεση περιήγησης με έργα αφιερωμένα στις μαμάδες που γιορτάζουν. Δεν επιλέξαμε τυχαία αυτή τη μέρα μιας και το όλο πρόγραμμα των δομών των ΚΔΑΠ που συμμετέχουμε απευθύνεται στην Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής Ζωής των μητέρων.

Η πορεία θα σας καταπλήξει με πρωταγωνιστές πάντα τα παιδιά.

Link: https://www.artsteps.com/view/6095138310840e4b710d5ef4

Οδηγίες για την ξενάγηση:

1. Αρχικά, πατάτε στο Link που βρίσκεται στο τέλος της δημοσίευσης. Θα σας μεταφέρει σε μια σελίδα η οποία θα γράφει Loading...Γιορτή της Μητέρας. Αν δεν αρχίσει να φορτώνει η σελίδα με την πρώτη απλά κάντε μια ανανέωση είτε πατώντας το πλήκτρο f5 είτε με το ποντίκι.

2. Στην συνέχεια θα εμφανιστείτε μέσα σε έναν χώρο στον οποίο πάνω αριστερά θα σας εμφανίζει 4 επιλογές. Για να μεγαλώσετε την εικόνα μπορείτε είτε να πατήσετε την 2η επιλογή από τις 4 είτε πατώντας το πλήκτρο f11.

3. Στο κάτω μέρος της οθόνης σας, στην μέση θα σας εμφανίζει 4 κουμπιά. Το 2ο κουμπί δηλαδή το Play Button αν το πατήσετε θα σας μεταφέρει αυτόματα σε κάθε φωτογραφία μένοντας σε αυτήν για λίγα δευτερόλεπτα. Αν επιλέξετε αυτήν την επιλογή και θέλετε να σταματήσετε, πατάτε πάλι το 2ο κουμπί το οποίο πλέον θα έχει το σήμα του Pause. Αν θέλετε να έχετε περισσότερο χρόνο σε κάθε φωτογραφία, μπορείτε πολύ απλά να πατάτε το 4ο κουμπί και κάθε φορά που το πατάτε θα πηγαίνετε στην επόμενη φωτογραφία! Αν θέλετε να γυρίσετε στην προηγούμενη φωτογραφία απλά πατάτε στο 1ο κουμπί και θα σας μεταφέρει στην προηγούμενη ακριβώς!

Link: https://www.artsteps.com/view/6095138310840e4b710d5ef4

Καλή σας διασκέδαση από την ομάδα του Smart Junior!

Το όλο εγχείρημα είναι ένας προπομπός για τις καινοτόμες και πρωτότυπες δραστηριότητες που θα παρέχουμε πλέον στοSmartJuniorστη καινούρια χρονιά.

Η εικονική ή επαυξημένη πραγματικότηταVirtualRealityθα πρωταγωνιστήσει στις δραστηριότητές μας με εργαστήρια παρουσίασης-επίσκεψης  εικονικών μουσείων ανά το κόσμο με τη μέθοδο του 3Dviewing, παιχνίδια και κατασκευές 3Dκαι πολλά νέα εργαστήρια βασισμένα στη καινοτομία και ψηφιακή μετάβαση των δραστηριοτήτων και εργαστηρίων μας!

Smartjunior ΚΔΑΠ

Αριστείδου 33 Γρεβενά

2462306721

www.smartjunior.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου