ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΕΤΟΣ: Κλειστά τρία (3) δημοφιλή καφέ - μπαρ των Γρεβενών για παραβίαση των όρων προστασίας του κόσμου από τον κορονοϊό...



Το Σάββατο (25-9), έλεγχοι από Αστυνομικούς των Γρεβενών, διαπίστωσαν παραβάσεις  αναφορικά με τα μέτρα πρόληψης της περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού, σε τρία καταστήματα διασκέδασης,  στον πεζόδρομο στα Γρεβενά.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΤΟΥ, τα συγκεκριμένα καταστήματα διασκέδασης είχαν στον εσωτερικό τους χώρο, πολλούς όρθιους πελάτες, χωρίς να διαθέτουν μάσκες, χωρίς δηλαδή να τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας του κοινού από τον κορονοϊο. 


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα Αστυνομικά όργανα,  ίσως, θα μπορούσαν να επιβάλλουν πρόστιμα και στους εσωτερικούς   "πιθανούς" ανεμβολίαστους θαμώνες, χωρίς ωστόσο να μπουν στην διαδικασία ελέγχου τους, γεγονός που θα αύξανε το αρχικό πρόστιμο των 2.000 €  που επιβλήθηκε, στον κάθε ιδιοκτήτη, σε ..δυσθεώρητα νούμερα..

Τα συγκεκριμένα καταστήματα θα παραμείνουν επιπλέον κλειστά και επί επταημέρου.

1 σχόλιο:

  1. Για τους ανεμβολιαστους στον εσωτερικό χώρο των καταστημάτων για τον έλεγχο τους υπεύθυνοι είναι οι καταστηματάρχες......και όχι η Αστυνομία!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή