Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Αθανάσιος Νούτσος: «Οι τράπεζες στους τραπεζίτες τζάμπα και ο λογαριασμός στο λαό» …

Η θέση του ΠΑΣΟΚ για τις τράπεζες ήταν ξεκάθαρη και εκφρασμένη πολλές φορές από τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Ήταν η εξής:..
« Οι τράπεζες μετά την ανακεφαλαιοποίηση θα περάσουν στον έλεγχο του δημοσίου με την έκδοση κοινών μετοχών και θα επανιδιωτικοποιηθούν με διαφανείς διαδικασίες, ώστε το δημόσιο να διασφαλίσει τα τεράστια ποσά που έχει διαθέσει». Ποτέ κανένα όργανο του ΠΑΣΟΚ δεν αποφάσισε η ανακεφαλαιοποίηση να γίνει με τρόπο που εξασφαλίζει τους τραπεζίτες και όχι το δημόσιο συμφέρον, γιατί αυτό ψήφισε η κυβέρνηση Σαμαρά.

Η αρνητική ψήφος του Γιώργου Παπανδρέου, ενόχλησε, διότι αποκάλυψε όλους αυτούς, εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ, που στηρίζουν την ολιγαρχία των τραπεζιτών και αυτοί με θαλασσοδάνεια στα ιδιωτικά κανάλια και κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, στηρίζουν και δίνουν πολιτική ισχύ στο κατεστημένο που κυβερνά. Η αρνητική ψήφος του Γιώργου Παπανδρέου φανέρωσε την διακομματική διαπλοκή στην διακυβέρνηση της χώρας σ΄όλο της το μεγαλείο. Αποκαλύφθηκαν και είναι οι ίδιοι που έριξαν τον Γιώργο Παπανδρέου από την πρωθυπουργία με προφανή σκοπό, αυτό που φανερώθηκε πλέον με την ψηφοφορία στη βουλή. Οι τράπεζες στους τραπεζίτες τζάμπα και ο λογαριασμός στο λαό. 


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΟΥΤΣΟΣ
Εκπαιδευτικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου