Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

"Έρχεται το ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ στην Ευρώπη..." - ΑΥΤΟ είναι το σχέδιο των Τζιχαντιστών για να χτυπήσουν μαζικά τον κόσμο [photo





O Τζιχαντιστής Harry Sarfo είναι 27 ετών και βρίσκεται στη φυλακή...
με κατηγορίες για τρομοκρατία. Παρόλα αυτά, σε συνέντευξη του ομολογεί πράγματα που θα δούμε , όπως ισχυρίζεται, να συμβαίνουν σε λίγο καιρό.

'Ερχεται το μεγάλο μπαμ
"Θα χτυπήσουν ταυτόχρονα σε πολλά μέτωπα σε Γερμανία, Αγγλία και Γαλλία, θα έχουν πολλούς βομβιστές και οι επιθέσεις θα γίνουν ταυτόχρονα ώστε να μην προλάβει κανείς και τίποτα" λέει ο Harry Sarfo. Οι Τζιχαντιστές τα έχουν βάλει με τη Γαλλία αρκετές φορές και τώρα ήρθε η σειρά της Γερμανίας και της Βρετανίας.


loading...



Ποιος είναι;
Ο Harry Sarfo έχει εμφανιστεί στο παρελθόν σε βίντεο του ISIS να κουνάει τη σημαία του Ισλαμικού Κράτους.

Οι Τζιχαντιστές, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, σχεδιάζουν χτυπήματα σε πολλές πόλεις αλλά σε αυτές σχεδιάζουν ένα πολύ μεγάλο μπαμ τη στιγμή που κανείς δεν θα το περιμένει και μάλιστα εκτός από μαζικό θα είναι και ταυτόχρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου