Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Αρραβωνιάστηκε η Κάρλι Κλος -Η «σχέση» που αποκτά με την οικογένεια Τραμπ



Η Κάρλι Κλος είπε το
μεγάλο «ναι» στον Τζόσουα Κούσνερ και οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν.

«Σε αγαπώ περισσότερο από όσο μπορώ να περιγράψω Τζος, είσαι ο καλύτερος φίλος μου και η αδελφή ψυχή μου. Ανυπομονώ να είμαστε για πάντα μαζί. Ναι, ένα εκατομμύριο φορές», έγραψε το πρώην «αγγελάκι» της Victoria’s Secret, στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που δίνει ένα τρυφερό φιλί στον σύντροφό της.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2012 και όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσαν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας μετρημένες κοινές δημόσιες εμφανίσεις.


Ο 33χρονος επιχειρηματίας είναι αδελφός του Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος είναι σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ αλλά και γαμπρός του, καθώς έχει παντρευτεί την κόρη του, Ιβάνκα Τραμπ.


Ο Κούσνερ έκανε πρόταση γάμου στο 25χρονο μοντέλο στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το People, αλλά τις τελευταίες ημέρες το ζευγάρι έκανε διακοπές στην Ιταλία και η Κλος έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από εκεί.


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου