Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Ανέκδοτο: Γριά στο..τυροπιτάδικο



Στεκόμουνα προχθές σε μιά ουρά έξω από ένα τυροπιτάδικο και περιμέναμε όλοι
με τη τσίμπλα στο μάτι ν΄ανοίξει για να πάρουμε τυρόπιτα και καφέ. Κάποια στιγμή, εμφανίζεται μια ηλικιωμένη και κούτσα-κούτσα πάει να μπει πρώτη στη σειρά. Αρχίζουν τότε όλοι να φωνάζουν “΄Αντε, τι πράγματα είναι αυτά; Εμείς μ@λάκες είμαστε που περιμένουμε; Στη σειρά σου κυρά μου, στη σειρά σου…” και τη σπρώχνουν μέχρι που πήγε τελευταία.


Μετά από λίγο, δειλά-δειλά, ξαναπηγαίνει προς τα μπρος. Αρχίζουν πάλι όλοι “΄Ελα ρε παλιόγρια, πολύ ξύπνια είσαι! Στη σειρά σου, στη σειρά σου…” και τη σπρώχνουν μέχρι που ξαναπήγε τελευταία στην ουρά.

΄Υστερα από μερικές ακόμη άκαρπες προσπάθειες κι ενώ είναι όλοι έτοιμοι να τη δείρουν, πεισμώνει η γριά, βάζει τα χέρια στη μέση και φωνάζει :”΄Ετσι είσαστε ρε κ@λόπαιδα; Ε, δεν ανοίγω και γω το τυροπιτάδικο!”


1 σχόλιο: