Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει τη μεταφορά ευάλωτων πολιτών στα εμβολιαστικά κέντρα


Τη μεταφορά ευάλωτων πολιτών στα εμβολιαστικά κέντρα στα οποία οφείλουν να προσέλθουν, ώστε να εμβολιαστούν κατά της covid-19, αναλαμβάνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης. 

 “Στο πλαίσιο σχετικής κατεύθυνσης που δόθηκε από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα προχωρήσαμε στην οργάνωση ενός προγράμματος, ώστε να διευκολύνουμε ευάλωτους συμπολίτες μας, οι οποίοι είτε λόγω οικονομικών είτε λόγω άλλης φύσης προβλημάτων δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν με ίδια μέσα στα εμβολιαστικά κέντρα. Στόχος μας είναι να θωρακίσουμε την υγεία των συμπολιτών μας, των μοναχικών ηλικιωμένων, των ατόμων με αναπηρίες, των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Κανείς μόνος. Κανείς αβοήθητος. Αυτή είναι η μέριμνά μας”, ανέφερε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών Στέλιος Λιακόπουλος.

 Για την υλοποίηση του προγράμματος μεταφοράς ευάλωτων πολιτών στα εμβολιαστικά κέντρα θα αξιοποιηθεί το προσωπικό του “Βοήθεια στο Σπίτι” και των ΚΑΠΗ και θα χρησιμοποιηθούν δύο οχήματα κι ένα ειδικό όχημα για τη μετακίνηση ατόμων με αναπηρίες.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου