ΥΓΕΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Fotiouparts.gr

ΝΑΚΑΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

ΕΛΛΑΔΑ || Ο απίστευτος λόγος που ιερέας τέθηκε σε αργία



Σε αργία τέθηκε από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων ιερέας που λειτουργούσε σε χωριό του νομού επειδή χρησιμοποίησε κουταλάκια μιας χρήσης για τη Θεία Κοινωνία.

Πρόκειται για την πρώτη τιμωρία κληρικού για θέμα δημόσιας υγείας. Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικούς μήνες, αλλά δεν είχε γίνει γνωστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας, tzafnews.gr, ο ιερέας, χρησιμοποιώντας κουτάλια μιας χρήσης ήθελε να ελαχιστοποιήσει κατά την άποψή του, τον κίνδυνο μετάδοσης του κοροναϊού μέσω της Θείας Μετάληψης.

Η πρωτοβουλία αυτή έφερε και την ποινή της αργίας τριών μηνών για τον προσεκτικό παπά. Η απόφαση του Μητροπολίτη δημιούργησε ανησυχία στις τάξεις του τοπικού κλήρου οι οποίοι κάνουν λόγο ακόμη και για σκοταδιστική απόφαση από ένα νέο σε ηλικία ποιμένα.

«Κάτι τέτοιο επί μακαριστού Θεόκλητου θα ήταν αδιανόητο» είπε στην ίδια πηγή υψηλόβαθμος κληρικός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου