Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Προσοχή: Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου αλλάζει η ώρα

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου αλλάζει η ώρα και περνάμε από τη θερινή στη χειμερινή.

Παρά τις διαβουλεύσεις και τα όσα ακούστηκαν για την κατάργηση της αλλαγής της ώρας, για τη φετινή χρονιά η διαδικασία θα ακολουθηθεί όπως πάντα.
 
 
Τα ξημερώματα της τελευταίας Κυριακής του Οκτωβρίου, δηλαδή στις 30/10, θα πρέπει να γυρίσουμε το δείκτη του ρολογιού μία ώρα πίσω. Αυτό θα συμβεί στις 04:00 τα ξημερώματα, με τα ρολόγια, μετά την αλλαγή, να δείχνουν 03:00.

Σκρέκας: Συνεχίζουμε να αλλάζουμε ώρα

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ανέφερε για το θέμα της αλλαγής ώρας και την πιθανότητα κατάργησης: «Προσπαθήσαμε και σε επίπεδο Ευρώπης να εκπονήσουμε μελέτες που να αποδεικνύουν ή να διαπιστώνουν αν τελικά η διατήρηση της θερινής ώρας θα μπορούσε να βοηθήσει στη μείωση της κατανάλωσης. Αυτό, μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν αποδεικνύεται. Άρα συνεχίζουμε να αλλάζουμε ώρα».

Πού κόλλησε η αλλαγή της ώρας

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση για κατάργηση αλλαγής της ώρας είχε εγκριθεί το 2019 από την Επιτροπή Μεταφορών του Ευρωκοινοβουλίου.

Ωστόσο, η πρόταση αυτή δεν εφαρμόστηκε, καθώς «κόλλησε» από το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν συζητήθηκε περαιτέρω και δεν πέρασε από τα αρμόδια όργανα της ΕΕ.
 
 
Παράλληλα τόσο το Brexit όσο και η πανδημία του κορωνοϊού ήρθαν να περιπλέξουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση, με αποτέλεσμα το θέμα να «έχει παγώσει».

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου