Υλικά
1 1/2 πακέτο μπισκότα σοκολάτας πτι μπερ
440 γρ. μαλακό τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
3 φλ. τσαγιού γάλα
4 φακελάκια (78 γρ. το ένα) Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση σοκολάτα
220 γρ. έτοιμη σαντιγί
Εκτέλεση
Στρώστε μια στρώση μπισκότων σε ένα πυρέξ διαστάσεων 23 x 33 εκ., καλύπτοντας πλήρως τη βάση.
Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε το τυρί κρέμα με το μίξερ μέχρι να αφρατέψει. Προσθέστε 1 φλ. γάλα και συνεχίστε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί.
Μειώστε τη ταχύτητα του μίξερ και προσθέστε τη σκόνη κρέμας αραβοσίτου, συνεχίζοντας το χτύπημα ενώ προσθέτετε τα υπόλοιπα 2 φλ. γάλα.
Προσθέστε τη σαντιγί σε 2 δόσεις, ανακατεύοντας απαλά με μια μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Απλώστε το μισό σοκολατένιο μείγμα στο πυρέξ πάνω από τη στρώση μπισκότων και καλύψτε με άλλη μια στρώση μπισκότων.
Τελειώστε στρώνοντας το υπόλοιπο σοκολατένιο μείγμα από πάνω, σκεπάστε με πλαστική μεμβράνη και βάλτε το γλυκό στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
Κόψτε σε κομμάτια και σερβίρετε.
thetoc.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου