Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 17 Ιουνίου 2025

Στη φυλακή, μετά την απολογία του, ο 34χρονος για την άγρια επίθεση σε υπάλληλο καθαριότητας στην Κυψέλη

 Στη φυλακή οδηγείται, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 34χρονος, ο οποίος μαζί με

άλλους επιτέθηκε χτυπώντας με αγριότητα σε υπάλληλο καθαριότητας, τη νύχτα του Σαββάτου 7 Ιουνίου στην Κυψέλη.

Ο 34χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης καθώς και βίας κατά υπαλλήλου.

Το περιστατικό, για το οποίο υπάρχει οπτικό υλικό, σημειώθηκε κατά τη διαδικασία της αποκομιδής ενός κάδου από το απορριμματοφόρο του Δήμου Αθηναίων. Ο ένας από τους δύο εργαζόμενους στην αποκομιδή ζήτησε από τον δράστη, που βρισκόταν με το αυτοκίνητο του πίσω και πολύ κοντά στο απορριμματοφόρο, να αφήσει χώρο για να μπορέσουν αδειάσουν τον κάδο.
 

 
Ο 34χρονος κατέβηκε από το όχημα και μαζί με άλλους δύο άντρες που επέβαιναν σε αυτό επιτέθηκαν στον 49χρονο εργαζόμενο με μπουνιές και κλωτσιές.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 34χρονος φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του ισχυριζόμενος πως δεν ήταν νηφάλιος, καθώς είχε καταναλώσει αλκοόλ. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι ο υπάλληλος αποκομιδής δεν του έκανε τίποτα, πως υπήρξε μόνο λογομαχία μεταξύ τους.

Φέρεται, δε, να αιτιολόγησε το διάστημα που άφησε να περάσει ώσπου να εμφανιστεί στις Αρχές, λέγοντας ότι η καθυστέρηση οφείλεται στον φόβο του για τη δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση.


 
 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου