Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 12 Ιουλίου 2025

Αγρίνιο: Σήμερα η κηδεία της 2χρονης που πάτησε κατά λάθος ο πατέρας της με το αγροτικό


Σοκ προκάλεσε στο Αγρίνιο το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στον οικισμό της

Λεύκας το απόγευμα της Παρασκευής, όταν 29χρονος πατέρας στην προσπάθειά του να παρκάρει αγροτικό - επαγγελματικό όχημα σε αποθήκη, που βρισκόταν στο πατρικό του σπίτι, χτύπησε και σκότωσε τη δίχρονη κόρη του.


 
 

Ο πατέρας δεν αντιλήφθηκε πως πίσω από το αυτοκίνητο βρισκόταν το κοριτσάκι με αποτέλεσμα να το παρασύρει, τραυματίζοντας το θανάσιμα.

Αμέσως μετά, οι τραγικοί γονείς μετέφεραν το αιμόφυρτο κοριτσάκι στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Στα ΤΕΠ του νοσοκομείου επικράτησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, αφού γονείς, συγγενείς και φίλοι που είχαν σπεύσει δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη μέσα σε μια στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, αν και μετά το κλείσιμο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών η Αιτωλοακαρνανία απευθύνεται στην Ιατροδικαστική Κορίνθου για περιστατικά θανάτων, στην περίπτωση του δίχρονου κοριτσιού, η σορός θα μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή στα Ιωάννινα.


 
 

Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

Η εξόδιος ακολουθία της μικρής Αλεξάνδρας θα γίνει σήμερα Σάββατο 12 Ιουλίου στον Ι.Ν. Άξιον Εστί Λεύκας Αγρινίου στις 19:00.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου