ΥΓΕΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Fotiouparts.gr

ΝΑΚΑΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2025

meteo.gr: Υποχώρηση των υψηλών θερμοκρασιών την Τετάρτη 30/07 - Πόσο έπεσε το θερμόμετρο στα Γρεβενά

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, μετά από μια μακρά περίοδο με υψηλές θερμοκρασίες, οι μέγιστες θερμοκρασίες σημείωσαν πτώση. 
Οι υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες την Τετάρτη 30/07 σημειώθηκαν κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά όπου η θερμοκρασία έφτασε τους 36-37˚C, με την υψηλότερη να καταγράφεται στον μετεωρολογικό σταθμό στη Στυλίδα Φθιώτιδας με 37.2 ˚C.

Στα Γρεβενά στις 16:00 το θερμόμετρο έδειχνε 31.8˚C

Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η κατανομή της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα καθώς και οι 8 σταθμοί με τις υψηλότερες μέγιστες. Επίσης, όπως διακρίνεται και στο ιστόγραμμα κάτω αριστερά, η μέση μέγιστη θερμοκρασία της χώρας ήταν ίση με 31.3 °C και έτσι για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα βρίσκεται κάτω απο την κλιματική μέση τιμή για την περίοδο αυτή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου