ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ: Πολιτευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Ν. Γρεβενών: «Ανεδαφική και επικίνδυνη η δημιουργία τρίτου Δήμου»

http://www.mantata.gr/POLITEIA.files/pseutogas2009%5B1%5D.jpg





- Στην προηγηθείσα διαβούλευση και παρουσία του Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Ξυνίδη, πλειοψήφησε συντριπτικά η δημιουργία δύο Δήμων, ένας στο Βορρά (με έδρα τα Γρεβενά) και ένας στο Νότο (με έδρα τη Δεσκάτη). Ο "Καλλικράτης" δημιουργείται για να ωφελήσει τον τόπο και τους πολίτες και όχι συμφέροντα ολίγων και προσωπικές φιλοδοξίες. Ούτε πολιτικά παιχνίδια αντέχει... ο κόσμος και ο τόπος, ούτε λυκοσυμμαχίες και παρασκήνιο. Τα βίωσε στο πετσί του και είδαμε όλοι που οδήγησαν και ποιους ωφέλησαν. Θέλουμε φως και όχι σκοτάδι. Θέλουμε τον πολίτη στο προσκήνιο και όχι έρμαιο του παρασκηνίου.
Η δημιουργία τρίτου Δήμου στο Νομό Γρεβενών είναι ανεδαφική και επικίνδυνη.
Η προσωπική μου άποψη, την οποία κατέθεσα και μέσα στα κομματικά όργανα και δημόσια και η οποία είναι χωρίς υστεροβουλίες και πάντα με το θάρρος της γνώσης και της δημοκρατικής μου ευαισθησίας, ως ενεργού πολίτη και μιας προσωπικής πορείας, ήταν για ένα Δήμο. Πιστεύω ότι η δημογραφική και γεωγραφική παρουσία του Νομού και οι νέες ευκαιρίες που έχουν δημιουργηθεί με τους οδικούς άξονες και τη γεωστρατηγική τους σημασία, μπορούν να οδηγήσουν στην Πράσινη Ανάπτυξη του τόπου, που θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για τους πολίτες, θα αλλάξει τη φυσιογνωμία του τόπου, θα κάνει έναν τόπο πρότυπο σε εξέλιξη, που έχει ακόμα σχετικά προστατευμένα τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Θα ομογενοποιήσει πολιτικά τον τόπο μας, θα απαλείψει τις φυγόκεντρες τάσεις και τις απολίτικες συμμαχίες που δημιουργούνται με τη σύμπραξη παραγόντων, προσωποπαγών πολιτικών και προσωπικών στρατών, που τόσα δεινά έφεραν τα τελευταία 15 χρόνια και κατακερμάτισαν τον κοινωνικό και τον πολιτικό ιστό.

Η προσπάθεια ανασύνταξης που άρχισε από το 2004 με την παρουσία μας και τον αγώνα μας, δεν πρέπει να διακοπεί.
Η μέση οδός που επιλέχθηκε των δύο Δήμων είναι μια οδός άτολμη και συντηρητική.
Δεν πρέπει να φτάσουμε, μετά από μερικά χρόνια, στο σημείο να δούμε τον "Καλλικράτη" ως έναν άτολμο "Καποδίστρια", που έφτιαξε Δήμους, οι πολίτες επένδυσαν πολλά, αλλά εκείνο που δημιούργησε ήταν περισσότερα προβλήματα και διαφθορά.

Με απόλυτη ειλικρίνεια, συνείδηση και χρέος πρέπει να πω ότι, ο "Καλλικράτης" φέρνει και πρέπει να φέρει τη μεγάλη ανατροπή στην πράξη, να φτιάξει το νέο ελληνικό μοντέλο και να αποτελέσει τη μεγάλη τομή μιας ειρηνικής, δίκαιης και προοδευτικής κοινωνίας, όπως την υποσχεθήκαμε στις προγραμματικές μας δεσμεύσεις.
Η επιτυχία του είναι χρέος όλων των δημοκρατικών πολιτών και των κομματικών στελεχών.
Γιάννης Καραγιάννης

ΥΓ ΑΕΤΟΣ: Ο συμπαθείς Ιατρός, προτείνει ξεκάθαρα έναν Δήμο.  Ανάμεσα σε δύο ή τρεις -που τελικά θα επιλεγούν- δεν υποστηρίζει  κανέναν; Γιατί οι θέσεις του (σεβαστές), να είναι εκτός  "σχεδιασμού";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου