ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Δε θέλουν τον 3ο δήμο στη Γόργιανη - Υπέρ των δύο δήμων το ΠΑΣΟΚ Γρεβενών - Ναι στο δήμο Βασιλίτσας - Στα τρία η ΤΕΔΚ Γρεβενών για τον Καλλικράτη

http://www.dimosagioukosma.gr/site/images/stories/map/map_grevena.jpg 



Δε θέλουν τον 3ο δήμο στη Γόργιανη Κατά της δημιουργίας του 3ου δήμου και υπέρ της ένταξης στο δήμο Γρεβενών, τάχθηκε με απόφαση, κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο Γόργιανης του νομού Γρεβενών. Στη συνεδρίαση, το δημοτικό συμβούλιο με 5 ψήφους κατά και 4 υπέρ δεν ενέκρινε την 1η πρόταση του υπουργείου Εσωτερικών... για την δημιουργία του δήμου Βασιλίτσας και την ένταξη σ’ αυτόν του δήμου Γόργιανης και προτείνει την 2η πρόταση για τη δημιουργία δύο δήμων στο νομό Γρεβενών.

Υπέρ των δύο δήμων το ΠΑΣΟΚ Γρεβενών
Υπέρ των δύο δήμων τάχθηκε κατά πλειοψηφία με απόφασή της η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ νομού Γρεβενών. Στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (9/5/2010), παρουσία του βουλευτή, Θανάση Χαντάβα απορρίφθηκε, η 1η πρόταση του υπουργείου Εσωτερικών για τη δημιουργία τριών δήμων και εγκρίθηκε η 2η πρόταση υπέρ των δύο δήμων με ποσοστό 90%, Γρεβενών και Δεσκάτης. Από τη συνεδρίαση αποχώρησε, λίγο πριν την ολοκλήρωσή της, ο βουλευτής Γρεβενών, γιατί δεχόταν συνεχείς διακοπές στη δευτερολογία του, από μέλη της νομαρχιακής επιτροπής.

Ναι στο δήμο Βασιλίτσας
Υπέρ της δημιουργίας τριών δήμων στο νομό Γρεβενών τάχθηκαν κάτοικοι ορεινών κοινοτήτων του νομού Γρεβενών σε δημόσια ανοιχτή διαβούλευση, που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί (9/5/2010) στον Τύρναβο, παρουσία του βουλευτή Γρεβενών Θανάση Χαντάβα.
Κάτοικοι, δημότες ορεινών κοινοτήτων του νομού Γρεβενών, τάχθηκαν υπέρ της 1ης πρότασης του υπουργείου Εσωτερικών για τη σύσταση του δήμου Βασιλίτσας, ο οποίος με την πρόταση αυτή θα αποτελείται από τους δήμους : Αγίου Κοσμά, Γόργιανης, Θεοδώρου Ζιάκα και τις κοινότητες: Αβδέλλας, Δοτσικού, Μεσολουρίου, Περιβολίου, Σαμαρίνης, Σμίξης και Φιλιππαίων.

Στα τρία η ΤΕΔΚ Γρεβενών για τον Καλλικράτη
Τρεις ήταν τελικά οι προτάσεις για το σχέδιο Καλλικράτης στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων νομού Γρεβενών, οι οποίες τέθηκαν προς ψήφιση στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου. Η 1η, που αφορούσε τη δημιουργία δύο δήμων πήρε μία ψήφο, ενώ η 2η, που αφορούσε τη δημιουργία τριών δήμων και η 3η, που ήταν υπέρ της δημιουργίας τεσσάρων δήμων, πήραν από τρεις ψήφους.

2 σχόλια:

  1. Elpizv na yparjei apanthsh sxetika me ton arithmo tvn pshfvn ths dimoskopisis.
    Telika einai 150, kai pow katanemontai????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΆ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή