ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Εξηγήσεις στην Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ δίνει τη Δευτέρα ο Α.Τσοχατζόπουλος

O κ. Ακης Τσοχατζόπουλος








Στην Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ καλείται τη Δευτέρα ο Άκης Τσοχατζόπουλος, την ερχόμενη εβδομάδα, για να δώσει εξηγήσεις για την αγορά της κατοικίας στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, αλλά και για τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» που έχει καταθέσει. Ο ίδιος δηλώνει πως δεν έχει τίποτα να κρύψει και θα απαντήσει με χαρτιά... Σε πολλές κυριακάτικες εφημερίδες εμφανίζονται πληροφορίες για την περιουσιακή κατάσταση του πρώην υπουργού και των συγγενικών του προσώπων, καθώς και για τις αγοραπωλησίες ακινήτων τα τελευταία χρόνια.

«Υπάρχουν κυκλώματα που με στοχοποιούν. Είμαι υποχρεωμένος να αμυνθώ» δηλώνει προς Το Βήμα της Κυριακής ο κ. Τσοχατζόπουλος, ο οποίος αναφέρει ότι η αγορά κατοικίας στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου έγινε νόμιμα με χρήματα που προήλθαν από τις οικονομίες του και από δάνειο που πήρε, ενώ υποστηρίζει ότι στοίχισε 1,1 εκατ. ευρώ.

«Θα απαντήσω με χαρτιά και όλα θα ξεκαθαρίσουν με πλήρη διαφάνεια» λέει σήμερα στους συνεργάτες του και δηλώνει έτοιμος να δώσει τις πρέπουσες εξηγήσεις τόσο στην Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ όσο και στις εισαγγελικές αρχές.

Από την προηγούμενη εβδομάδα κλιμάκιο του ΣΔΟΕ έχει αρχίσει και ψάχνει τις φορολογικές δηλώσεις του κ. Τσοχατζόπουλου αλλά και την ενδεχόμενη σχέση του ιδίου και συγγενικών του προσώπων με αγοροπωλησίες ακινήτων.

ΔΟΛ

1 σχόλιο: