ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Μοιράζει... λουκέτα το ΣΔΟΕ

bouzoukia-serbia.jpg








Πασίγνωστα εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης αναμένεται να βάλουν λουκέτο στο επόμενο διάστημα, καθώς μετά την έφοδο των "ράμπο" του ΣΔΟΕ βρέθηκαν με σοβαρότατες φορολογικές παραβάσεις.Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ εμφανίζονταν στα καταστήματα ως πελάτες και όπου διαπίστωναν παραβάσεις,... επανέρχονταν την επομένη και διενεργούσαν αιφνιδιαστικό έλεγχο.
Οι διαδικασίες έχουν ήδη δρομολογηθεί για το κλείσιμο πασίγνωστων νυχτερινών κέντρων και εστιατορίων σε Αθήνα, Μύκονο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, τα οποία στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν έκοβαν αποδείξεις και εξαπατούσαν τους πελάτες, δίνοντάς τους δελτία παραγγελίας αντί αποδείξεων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ανάμεσα στις επιχειρήσεις που μπαίνει λουκέτο έως και ένα μήνα περιλαμβάνονται:
* Γνωστό μπαρ εστιατόριο στην περιοχή των Αμπελοκήπων
* Πασιγνωστο κλαμπ στην Πειραιώς
* Μπαρ εστιατόριο στην παραλιακή
* Νυχτερινά κέντρα στην περιοχή του αεροδρομίου στη Θεσσαλονίκη και σε έναν από τους μεγαλύτερους πολυχώρους διασκέδασης στη συμπρωτεύουσα.
Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ μπαίνουν οι ομάδες υψηλού κινδύνου, όπως άτομα που εμφανίζουν συγκέντρωση μεγάλου πλούτου, αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες με υψηλά εισοδήματα, επιχειρήσεις που εισπράττουν μεγάλες επιστροφές ΦΠΑ, αλλά και οφειλέτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές πάνω από 50.000 ευρώ.
Στο μικροσκόπιο μπαίνουν, επίσης, τα ακίνητα των off shore εταιρειών, ενώ έλεγχος διενεργείται και σε 333 εισηγμένες, οι οποίες πραγματοποίησαν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου την περίοδο 1998-2002. Για τις περιπτώσεις μεγάλων παραβάσεων δρομολογούνται ποινικές διώξεις.
Λαυράκι έβγαλαν, όμως, και οι έλεγχοι στους συμβολαιογράφους που εμφάνιζαν απόκλιση πάνω από 100.000 ευρώ ανάμεσα στα εισοδήματα και τα κέρδη που δήλωναν. Η παραβατικότητα αγγίζει το 63% και αφορά κυρίως σε εικονικές δαπάνες, που εμφάνιζαν προκειμένου να γλυτώνουν φόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου