ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Δεν θα απεργήσουν οι βενζινοπώλες - «Θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια διαλόγου»


 




 Να μην προχωρήσουν σε απεργία αποφάσισαν αργά σήμερα το μεσημέρι οι βενζινοπώλες. Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών ανακοίνωσε ότι δεν θα εξαγγείλει απεργιακές κινητοποιήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η δημόσια διαβούλευση επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών.Οι βενζινοπώλες ζητούν την τροποποίηση του νομοσχεδίου για...
τη λειτουργία των πρατηρίων καυσίμων, απορρίπτοντας το νομοσχέδιο που παρουσίασε το υπουργείο.

«Η ανάρτηση του νομοσχεδίου σε δημόσια διαβούλευση και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές, μας οδηγεί να εξαντλήσουμε τα περιθώρια διαλόγου», δήλωσε ο πρόεδρος των Βενζινοπωλών, Μιχάλης Κιούσης.

Οι βενζινοπώλες, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την πρόθεση της κυβέρνησης να μειώσει τις αποστάσεις ασφαλείας των βενζινάδικων από χώρους συνάθροισης κοινού, ζητούν τροποποίηση του νομοσχεδίου στη βάση των προτάσεών της ομοσπονδίας. Η μείωση των αποστάσεων ασφαλείας ανοίγει το δρόμο για την εγκατάσταση πρατηρίων σε σούπερ μάρκετ.

Ο κ. Κιούσης επανέλαβε τη διαφωνία του κλάδου στο θέμα της απόστασης ίδρυσης πρατηρίων υγρών καυσίμων και κάλεσε το αρμόδιο υπουργείο να μελετήσει την τεκμηριωμένη πρόταση που έχει καταθέσει η Ομοσπονδία.

Υποστήριξε, επίσης, ότι η μείωση της απόστασης ασφαλείας προκαλεί σοβαρό ζήτημα ασφαλείας και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για δημιουργία νέων πρατηρίων σε μια περίοδο που μετά βίας επιβιώνουν τα ήδη υπάρχοντα.

Αντίθετος με την προοπτική απεργίας του κλάδου, τουλάχιστον σε αυτή τη συγκυρία, είχε εμφανιστεί νωρίτερα και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ), Γιώργος Ασμάτογλου.

Η ΠΟΠΕΚ είχε κάνει λόγο για αιφνιδιασμό και εμπαιγμό του κλάδου, καθώς παράγοντες του υπουργείου Υποδομών διαβεβαίωναν ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν επρόκειτο να προχωρήσει πριν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και ότι επίσης θα τεθεί προηγουμένως σε δημόσια διαβούλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου