ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Παραιτήθηκε και ο κ.Παπαιωάννου από τη Διοίκηση της ΠΑΕ Πυρσός: "Οι προσπάθειές μας , απέβησαν άκαρπες"

Μενέλαος Παπαϊωάννου
Πρώην Αντιπρόεδρος 
ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΥ












Μετά την παραίτηση των 7 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ στις 21 Ιουλίου, και ο κ.Μένιος Παπαϊωάννου, με επιστολή του που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, δημοσιοποιεί την παραίτησή του ελπίζοντας "να ξυπνήσει συνειδήσεις"...Η επιστολή, έχει ως εξής:..
"Απευθύνομαι στο φίλαθλο κόσμο των Γρεβενών με απόλυτη επίγνωση της κρίσιμης συγκυρίας για το παρόν και το μέλλον του Πυρσού. Γνωρίζετε ότι διαφοροποιούμενος από τη στάση των υπολοίπων μελών του Δ..Σ, της Π.Α.Ε. δεν υπέβαλα την παραίτησή μου ως σήμερα. Ο μοναδικός λόγος της επιλογής μου αυτής ήταν ότι ήθελα να εξαντλήσω και τις τελευταίες δυνατότητες που υπήρχαν να βρεθεί μια βιώσιμη και αξιοπρεπής λύση στο πρόβλημα.

Προς το σκοπό αυτό μαζί με άλλους συμπατριώτες μας που αγαπούν παθολογικά και ανυστερόβουλα την ομάδα ξεκινήσαμε μια τελευταία προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τις αντιξοότητες και να καταφέρουμε ο Πυρσός να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Δυστυχώς οι προσπάθειές μας, παρά τη συγκινητική ανταπόκριση από Γρεβενιώτες φιλάθλους στην έκκλησή μας, απέβησαν άκαρπες.

Είμαι λοιπόν υποχρεωμένος – και αυτό κατανοώντας ότι θα στενοχωρήσω πολλούς ανθρώπους που δε θα το ήθελαν αλλά κυρίως την ψυχή και τα όνειρά μου που επιθυμούν διαφορετικές επιλογές- να παραιτηθώ από το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Πυρσός Γρεβενών, το οποίο υπηρέτησα με αφοσίωση και πίστη στις αξίες του διαχρονικού και υγιούς αθλητικού ιδεώδους.

Ελπίζω και εύχομαι αυτή μου η παραίτηση να ξυπνήσει συνειδήσεις και να συνεισφέρει στην έστω και την ύστατη ώρα εξεύρεση μιας λύσης που θα μας κάνει να ξανασηκώσουμε τη σημαία του αγαπημένου μας συλλόγου στα γήπεδα αλλά και στις καρδιές μας."

Μενέλαος Παπαϊωάννου
Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Πυρσός Γρεβενών
ΥΓ ΑΕΤΟΣ3: Παρόλα αυτά κάτι κινείται  στον Ορίζοντα. Πολλά θα εξαρτηθούν από την πιθανή συνάντηση που θα έχουν σήμερα στη Θεσ/νίκη με τον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Παπαϊωάννου, μέλη της νέας προσπάθειας στήριξης της ομάδας...   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου