ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Αποκαλυπτική και αγανακτισμένη η Χρύσα Ρώπα : «Ο Λάλας έχει 9 σπίτια και εμείς έχουμε μόνο φέτα στο ψυγείο»...- Η «σιωπηρή» απάντηση του Λάλα στην πρώην σύζυγό του...






Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για το διαζύγιο και τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην συζύγου της, Θανάση Λάλα, έδωσε η Χρύσα Ρώπα στο Πρώτο Θέμα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα επεισόδια της πολυτάραχης σχέσης της με τον πρώην σύντροφο... της, δημοσιογράφο και εκδότη Θανάση Λάλα, το γάμο, το παιδί και το διαζύγιό της.
Η ίδια αποκάλυψε πως δεν την ενδιαφέρει πια να κινηθεί δικαστικά και να διεκδικήσει περιουσιακά στοιχεία από τον πρώην άντρα της. «Αν κάποιος κάνει λαμογιά σε κάποιον άλλο και αν ο ένας το κάνει ζούγκλα, ο άλλος αν θέλει φεύγει. Εγώ απλώς έφυγα. Γιατί να διεκδικήσω; Αν ο άλλος δεν έχει τη διάθεση να σου παρέχει μια μικρή βοήθεια από αυτά που αποκτήσατε μαζί;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χρύσα Ρώπα.
Η ίδια αποκάλυψε πως όσο ήταν μαζί, οι δυο τους είχαν αποκτήσει κάποια ακίνητα τα οποία κράτησε ο πρώην σύζυγος της, ενώ εκείνη μένει σήμερα στο ενοίκιο. «Στο ενοίκιο μένω... Εμείς έχουμε μόνο φέτα στο ψυγείο και ο Λάλας κράτησε τα ακίνητα... Για να μην τρελάνω το σύμπαν 11 χρόνια, δεν διεκδίκησα ποτέ τίποτα. Δεν ήθελα να διεκδικήσω, αφού ο άλλος δεν ήθελε να μου δώσει. Κάποια στιγμή ανακάλυψα ότι όλα τα ακίνητα είχαν μεταβιβαστεί σε offshore εταιρείες», ξέσπασε η γνωστή ηθοποιός.
Η «σιωπηρή» απάντηση του Λάλα στην πρώην σύζυγό του
Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από την άλλη μεριά, αλλά σε πιο ήπιους τόνους σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao». «Σέβομαι την οικογένεια μου και τιμώ τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Εγώ δεν συμμετέχω σε αυτόν το δημόσιο διάλογο. Δεν θέλω ποτέ να μιλάω για προσωπικά μου πράγματα και επιθυμώ να το σέβονται και οι γύρω μου», ξεκαθάρισε ο Θανάσης Λάλας μιλώντας σε φιλικά του πρόσωπα. Η στάση του δημοσιογράφου στα λόγια της πρώην γυναίκας του δείχνει ότι εκείνος δεν θέλει να δώσει συνέχεια στην κόντρα, ενώ σχολιάζοντας το συμβάν με χιούμορ σε φιλικό του περιβάλλον είπε: «απασχολώ τα αυτιά αυτών που ακούν και όχι αυτών που δεν ακούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου