ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Προπόνηση με 7 ποδοσφαιριστές ( Γράφει ο Βασίλης Καραγιάννης)

 



Ο ΠΥΡΣΟΣ φέτος, αφού δε δήλωσε συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική, έστω και εκπρόθεσμα κατόρθωσε να συμμετάσχει στον 3ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής. Κάνοντας ομάδα την τελευταία στιγμή μάζεψε 19 παίχτες και ρίχτηκε στην προσπάθεια για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία με μόνη οικονομική βοήθεια αυτήν του Δημήτρη Παπαϊωάννου. Ο προπονητής του ΠΥΡΣΟΥ, ο Γιάννης Σαμαράς, το μόνο.. πρόβλημα που δεν είχε είναι για τον ποιον θα αφήσει εκτός αποστολής, γιατί τις περισσότερες φορές δεν μπορούσε να συμπληρώσει καν 18άδα. Στις γιορτές των Χριστουγέννων οι ποδοσφαιριστές έκαναν αποχή γιατί ήταν απλήρωτοι και κάποιες μέρες τους έδιωξε η διοίκηση από την προπόνηση. Με λίγα λόγια δεν έγιναν προπονήσεις για 2 βδομάδες περίπου. Παρόλα αυτά η ομάδα εκπλήσσοντας τους πάντες παίρνει νίκες. Για διαφόρους λόγους έφυγαν από την ομάδα ή απέχουν οριστικά ή προσωρινά οι 7 από αυτούς (Κυζιρίδης, Πατίδης, Ρώσσης, Κοσμίδης, Ασλανίδης, Ε.Χαραλαμπίδης και Σιόλας). Μαζί με τις 4 μεταγραφές που έγιναν την τελευταία μεταγραφική περίοδο (Γεωργίου, Τζιώρας, Μακρής, Χερίδης) ή ομάδα πλέον διαθέτει 16 ποδοσφαιριστές και αν αφαιρέσουμε τον Θόδωρο Χαραλαμπίδη, που μάλλον δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος λόγω τραυματισμού, μας απομένουν 15. Και ίσως οι αποχωρήσεις δεν τέλειωσαν ακόμα. Βέβαια και η μεταγραφική περίοδος δεν τέλειωσε, αλλά φαντάζει πολύ χλωμό να βρεθεί διαθέσιμος άλλος παίχτης. Τώρα εάν από τους 15 ποδοσφαιριστές αρρωστήσει κανένας, τραυματιστεί κανένας άλλος, αποβληθεί ή συμπληρώσει κάρτες κάποιος τρίτος (ήδη 4 είναι υποψήφιοι με 3 κίτρινες κάρτες), τότε η ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ ίσως δεν θα μπορεί να κατεβάσει ούτε 11άδα στο γήπεδο.
Καταρχήν ο προπονητής του ΠΥΡΣΟΥ, ο Γιάννης Σαμαράς, καθώς και όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΥΡΣΟΥ και αυτοί που έφυγαν και αυτοί που παρέμειναν και αυτοί που ήρθαν πρόσφατα στην ομάδα είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Γιατί μία ομάδα μη επανδρωμένη πλήρως, απλήρωτη, απροπόνητη και διαλυμένη οικονομικά την έχουν να δεσπόζει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και εκτός από αυτό παίζει και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ειδικά για τον Γιάννη Σαμαρά, που ξεκίνησε φέτος την καριέρα του προπονητή, θα ήθελα να πω ότι αφενός μεν δεν θα μπορούσε να βρει πουθενά χειρότερες συνθήκες εργασίας με όλα αυτά που συμβαίνουν στον ΠΥΡΣΟ φέτος, αφετέρου δε ότι πέτυχε απόλυτα στο έργο του και ότι το μέλλον του ανήκει. Όσοι δεν ξέρουν σε τι άθλια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα μας τη θεωρούν, κρίνοντας από τα αποτελέσματα, ένα από τα φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Και όλα αυτά για μία ομάδα που δεν ξέρουμε εάν θα μπορέσει να κατέβει την Κυριακή στο γήπεδο.
Η ομάδα έχει οικονομικό πρόβλημα, αλλά επίσημα δεν το γνωστοποίησε αυτό. Γιατί το Δ.Σ. του ΠΥΡΣΟΥ δεν βγάζει μία ανακοίνωση στις εφημερίδες, στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα της ομάδας, με την οποία να εκθέτει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να ζητάει οικονομική βοήθεια; Μπορεί κάποιος ή κάποιοι να βρεθούν να βοηθήσουν. Ή στην χειρότερη περίπτωση το Δ.Σ. του ΠΥΡΣΟΥ θα μπορεί να ισχυριστεί ότι ζήτησε βοήθεια και δεν την πήρε. Γιατί προχτές Τρίτη ο Πρόεδρος του ΠΥΡΣΟΥ κ. Γιώργος Γιαννούλας δεν πήγε στο Δήμαρχο κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη να ζητήσει βοήθεια, παρά έστειλε κάποια μέλη του Δ.Σ. και αυτός απαξίωσε να εμφανιστεί; Μ΄ αυτό τον τρόπο περίμενε βοήθεια; Κανένας δεν απαιτεί από τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας να βάζουν συνέχεια λεφτά από τη τσέπη τους. Όφειλαν όμως με οποιονδήποτε τρόπο να φροντίσουν να βρουν τους απαιτούμενους πόρους για να στέκεται η ομάδα αξιοπρεπώς. Ίσως θα έπρεπε να ξέρουμε ποιος άλλος εκτός από τον Δημήτρη Παπαϊωάννου έδωσε λεφτά φέτος στον ΠΥΡΣΟ για να αποδώσουμε «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι». Τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΥΡΣΟΥ θα έπρεπε να ξέρουν ότι άρχισαν να βάζουν στοιχήματα στα Γρεβενά για το ποια Κυριακή θα είναι η πρώτη που ο ΠΥΡΣΟΣ δεν θα κατέβει να αγωνιστεί; Η ομάδα έχει γίνει ρόμπα και μάλιστα ξεκούμπωτη. Και για να μην τους βάζουμε όλους σε ένα καζάνι υπάρχουν και κάποιοι στο Δ.Σ. που προσφέρουν ότι μπορούν σύμφωνα με τις δυνάμεις τους.
Την περασμένη αγωνιστική στη Γαλατινή ο ΠΥΡΣΟΣ πήγε με 14 παίκτες (ντροπή) και κέρδισε (μπράβο). Αγωνίστηκε μάλιστα στη θέση του σέντερ φορ και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μακρής (αίσχος). Σήμερα Τετάρτη 26-1-2011 στην προπόνηση της ομάδας του ΠΥΡΣΟΥ στο ΔΑΚ Γρεβενών ήταν 7 ποδοσφαιριστές (Γεωργίου, Αλεξανδρής, Μπόλλος, Δελήμπασης, Στεφόπουλος, Μακρής και Σερέτης). Αυτό για οποιαδήποτε ομάδα είναι ξεφτίλα και για τον ΠΥΡΣΟ μας πολύ περισσότερο. Κύριοι το πλοίο χτυπιέται στη φουρτούνα και βουλιάζει και σεις κάνετε ηλιοθεραπεία στην παραλία. Ίσως τελικά θα ήταν προτιμότερο ή ομάδα να μην κατέβαινε καθόλου στο πρωτάθλημα. Ίσως ακόμη να ήταν προτιμότερο να σταματήσει και τώρα να συμμετέχει. Πάντως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ξεβρακώσατε την ομάδα και αυτή σας κρατάει ακόμα ασπροπρόσωπους. Αν δεν μπορείτε να συνεχίσετε βάλτε μια ανακοίνωση να έρθει όποιος ενδιαφέρεται να αναλάβει την ομάδα έστω και την τελευταία στιγμή, για να τη γλιτώσει από την κατρακύλα. Γνωστοποιείστε πόσα λεφτά χρωστάει ο ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ και εκτιμήστε πόσα χρειάζονται για να βγει η χρονιά.
Η ομάδα χρειάζεται ευρεία οικονομική βάση. Έχει ανάγκη τα λίγα των πολλών και όχι τα πολλά του ενός ή των λίγων. Γιατί οι πολλοί μένουν ενώ οι λίγοι έρχονται και παρέρχονται. Εγγράψτε νέα μέλη στην ομάδα και ορίστε το συντομότερο δυνατό γενική συνέλευση για εκλογή Δ.Σ. Γνωστοποιείστε τις προθέσεις σας και ενημερώστε τον κόσμο εμπρόθεσμα. Αν δεν μπορείτε να βγάλετε τη χρονιά κάντε το τώρα. Κάντε επιτέλους εκλογές στην ομάδα. Έτσι θα μπορέσετε ή να την παρατήσετε χωρίς πρόβλημα ή να πάρετε τη συναίνεση των φιλάθλων και της γρεβενιώτικης κοινωνίας για να συνεχίσετε αν το θέλετε, γιατί κακά τα ψέματα μείνατε πλέον μόνοι σας. Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί όσους απέχουν από τη στήριξη της ομάδας για οποιοδήποτε λόγο.

Βασίλης Καραγιάννης

Πρώτη δημοσίευση  26/01/2011 7:35μμ

5 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΟΣ=ΣΩΣΤΟΣ=ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ, ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΟΙ 33 ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΟΝ Α ΓΥΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΙΟΤΩΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΛΕΣΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.Θ.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΘΕΣ Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ STARFM ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΛΥΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ. ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΜΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΥΡΣΑΡΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή