ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ ΤΕΛΟΣ; - Σχόλιο ΑΕΤΟΥ...

Οι μέρες των Απόκρεων πλησιάζουν.Η Οικονομική κρίση "χτυπά" και τον πολιτισμό... Η Οργανωτική επιτροπή των Ανακατωσαριών μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα:.. Δυστυχώς τα φετινά «Ανακατωσάρια» δε θα πραγματοποιηθούν. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε εκδήλωση διεξαχθεί το τριήμερο της Αποκριάς δε θα φέρει την υπογραφή της οργανωτικής επιτροπής των Ανακατωσαρίων. Πρόκειται πιθανότατα για ένα τέλος εποχής...
Οργανωτική Επιτροπή

ΥΓ.Tο τραγούδι που ακούγεται είναι ο "Πρόλογος" από τον δίσκο του Μάνου Χατζιδάκι "Απόψε αυτοσχεδιάζουμε". Ακούγεται ο Δημήτρης Μυράτ. 

ΥΓ ΑΕΤΟΥ3: Δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι. 
Εάν δεν κάνω λάθος, ο "Κρατήρας" σε δηλώσεις του στο ράδιο αλλά και στην τελευταία αποχώρηση από τη συνεδρίαση του ΜΟΓ, μίλησε για τις εκδηλώσεις που έκανε και που θα κάνει,  με αποκορύφωμα τα "ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ 2011". Τι έγινε και άλλαξε τελικά η κεντρική διάθεση του Συλλόγου; Το εάν υπάρχουν οφειλές από προηγούμενες Αυτοδιοικήσεις, αυτό δεν αναιρεί τον αρχικό σκοπό. 
Η πρώην Νομαρχία μέχρι και πέρυσι, έδινε ένα "κάρο" λεφτά , (ίσως μερικά  και ο Δήμος). Φέτος δεν μπορούν να διαθέσουν ανάλογα ποσά με την νέα τους μορφή; (Περιφερειακή Διοίκηση, Δήμος Γρεβενών); 
Πως κάτι που "τρέχει" με επιτυχία 10 ολόκληρα χρόνια ξαφνικά σταματά;
Εμάς, τους απλούς πολίτες αυτού του τόπου, γιατί  δεν μας ρώτησε κανείς;
Σας παρακαλώ καταθέστε την άποψή σας στα σχόλια της ανάρτησης.

39 σχόλια:

  1. ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΗΡΕΜΑ,ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΝΑΙ.ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΛΕΤΕ ΠΑΙΘΑΝΕ Ο ΜΠΑΤΣΙΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΓΙΑΣ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ.ΕΛΕΟΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΣΧΗΜΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ,ΑΥΤΗΝ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΙΩΝΝΟΥ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΓΑΜΠΡΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΛΙΛΙ ΓΙΝΑΤΑΙ.ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ.Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εγινε ρε παιδια.αποτι ξερω χρηματα οσο εστελνε ο φωλιας (και ουκ ολιγα)τα εδινε και ο δημος και η νομαρχια,ασε τις χορηγιες που εβγαζε, τωρα τι εγινε σταματησε η κανουλα.

    λεω εγω τωρα μηπως πρεπει να μαθουμε να εκτιμουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ "ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ" ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΛΕΟΣ. ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΕΛΜΑ. ΑΣ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΦΕΤΟΣ. CAPTAIN JOHN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε Αετε,

    Δεν ξερω ποιος ευθυνεται γι'αυτη την εξελιξη, αλλα ειναι πραγματικα κριμα μια παραδοση 10 ετων να εγκαταλειπεται ετσι ξαφνικα. Τα Ανακατωσαρια ηταν αναμφισβητητα ενα καρναβαλι ιδιαιτερο, διαφορετικο απ'τα υπολοιπα και δυστυχως αντι ολοι μαζι προσπαθησουμε να διαφυλαξουμε αυτη τη γιορτη, μερικοι εκαναν "πολεμο" ισχυριζοντας διαφορα. Εγω αυτο που γνωριζω ειναι οτι ολος ο κοσμος,ειτε γρεβενιωτες ειτε τουριστες, το απολαμβανε. Ακομα και αυτοι που κατα καιρους εξεφρασαν την αντιθεση τους την περιοδο του καρναβαλιου γλεντουσαν στους δρομους της πολης. Κριμα και παλι κριμα λοιπον γιατι πιστευω πως το προβλημα δεν ηταν η οικονομικη κριση και η ελειψη χρηματων.

    Ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ηταν μια παρεα καποτε ,κουβεντα στην κουβεντα καταλαβαν οτι θελαν το κατι διαφορετικο στην διασκεδαση τους ,στην κουλτουρα τους, και μαζι μαυτους να περναν καλα και ολοι οι αλλοι. καποιοι τις παρεας ομως με τον καιρο ξεφυγαν,δεν διναν λογαριασμο σε κανεναν, δεν υπολογισαν τον παραγοντα φιλία....κριμα , γιατι ειμασταν ολοι μαζι καποτε, παλευαμε ολοι μαζι, διεκδικουσαμε ολοι μαζι......

    ας αναλογιστη λιγο η οργανωτικη επιτροπη τι καναν τοσα χρονια και μας απογοητευσαν...

    τα αγαπαμε τα ανακατωσαρια ειναι πληγμα για τα γρεβενα που δεν θα γινουν..αλλα και για ολους μας,παρολο που γκρινιαζουμε.

    μακαρι ο δημος να κανει κατι, ΑΛΛΑ ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ δεν θα ειναι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ...ΚΑΛΩΡΙΣΜΑ ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΣΜΑ ή ΑΝΩ-ΚΑΤΩ... ή ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΟ. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΕΤΕ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΛΛΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτο που προξενει παντως εντυπωση ειναι οτι η ανακοινωση ηταν αρκετα ξεκαθαρη: "Δεν θα γινουν Ανακατωσαρια". Καταλαβαινουμε ολοι βεβαια οτι ειναι δυσκολοι καιροι και ισως δεν θα μπορουσαμε να ζητησουμε τις "πολυτελειες" του παρελθοντος. Θα μπορουσαν ωστοσο να γινουν ανακατωσαρια με μειωμενα εξοδα. Για παραδειγμα θα μπορουσαν να παραλειφθουν τελετες εναρξης και ληξης που κοστιζουν πολυ,συναυλιες απο διασημους καλιτεχνες και να αρκεστουμε καλλιστα στην διασκεδαση στους δρομους απο τις ορχηστρες. Νομιζω οτι αυτο θα ηταν περα για περα εφικτο και οχι τοσο δαπανηρο. Αυτο που προκαλει εντυπωση ομως ειναι οτι στην ανακοινωση της οργανωτικης επιτροπης δεν αναφερει τιποτα και για καμια εκδηλωση. Δεν ειναι λιγο υπερβολικο αυτο ή κανω λαθος; Η οργανωτικη επιτροπη που εβγαλε την ανακοινωση αποτελειται απο μελη του ΜΟΓ ή ειναι καποια καινουρια και ανεξαρτητη αρχη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι εννοεις αετε καποια αλλη ονομασια ,γιατι θα γινει κατι για να εχει ονομασια......και στο κατω κατω γιατι να εχει ονομασια.

    ας κανει ο δημος απλα αποκριες (αν μπορει βεβαια) γιατι αυτα που γινοταν απο καποιους ρομαντικους θελαν ΚΟΤΣΙΑ και ΟΡΕΞΗ. δεν γινΟνται ολα με το χρημα καποιοι πρεπει να το καταλαβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσείς οι γρεβενιώτες έχετε μια τάση να τρώγεστε μεταξύ σας, αυτό που χρειάζεται όμως είναι να δείτε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να μη χαθούν τα ανακατωσάρια και ας λέγονται αλλιώς.Κόσμος απ όλη την ελλαδα τα εχει μαθει και συρρέουν καθε χρόνο και ολοι αυτοι περιμενουν πως θα κανετε κατι. Ειναι κριμα να χαθει αυτη η τοσο καλη διαφημιση για τον τοπο σας. Και ειναι κατι που πουθενα αλλου δεν γινεται με τοσο εντονη τη συμμετοχη του κοσμου....Το πιο απλο που μπορω να σκεφτω, τα μαγαζια και τα ξενοδοχεια να πληρωσουν τις μπαντες!Κοσμος θα ερθει, κεφι υπαρχει,αν ερθουν οι μπαντες δε χρειαζομαστε τιποτε αλλο. το εχουμε ολοι αναγκη αυτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ.ΟΜΩΣ ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, ΝΑ ΝΤΥΘΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΜΦΙΕΣΗΣ, ΑΡΜΑΤΟΣ, ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΔΩΣΤΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ. CAPTAIN JOHN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μα το θεμα δεν ειναι το αν θα γινουν αλλα το οτι τα δυο καλα παιδια δεν θα βγαλουν χρονια και οκ ο ενας δουλευει κιολας ο αλλος??????? βρε αντε ουσττττ δημητρης.Θ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Γρεβενιώτες που δεν τους αρεσουν τα Ανακατωσαρια
    Και δημαρχαιους νομαρχαιους κτλ.


    Καποιοι ανθρωποι προσπαθησαν και εκαναν κατι που εβγαζε απο τη μιζερια της μια μικρη επαριακη πολη.Κατι που ξεπερασε πολυ τα στενα συνορα της πολης.Εσεις ομως δε βλεπετε ουτε σπιθαμη μακρυα απο τη μυτη σας .


    Θα θυμομαστε για παντα αυτα που ζησαμε στα Ανακατωσαρια και αυτους που το δημιουργησαν

    Ολους εσας (ειδικα εσεις δημαρχαιοι αρχοντες κλπ) αν δεν σας σαρωσουν οι εξεγερσεις που θα ερθουν συντομα στη χωρα μας , το λιγοτερο ειναι να μη σας θυμαται κανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν παμε καλα μου φαινετε!!!!κονομουσε ο μαλιας και ο φαλακρος και μας λενε οτι θα τους θυμομαστε κιολας....η μαγκια ειναι να το κανετε χωρις να παιρνατε επιδοτηση απο τον καθε πολιτικο!!!τα μισα στην τσεπη και τα μισα στην αλλη τσεπη.οι κοινωνια μας σας βαρεθηκε και δυστιχως δεν μας εμεινε και σαλιο να σας φτυσουμε Ε.Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ !!!!! ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΙΤΛΟ (ΟΝΟΜΑ).ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ (ΔΟΥΛΙΚΟΙ) ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!! ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΘΑΥΜΑΖΑΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΡΙΖΟΥΝ.ΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ε.Νικος

    Αν αυτά που λες δεν ισχύουν είσαι ένας μίζερος συκοφάντης,άλλο ένα γρεβενιώτικο troll απ τα πολλά που έχει βγάλει ο τόπος (και στα οποία οφείλεται η κατάντια και η χρόνια παρακμή του)
    Αν απ την άλλη είσαι σίγουρος ότι ισχύουν είσαι ένα καημένο ανθρωπάκι,που τόσα χρόνια του πιάναν τον κ@λο και το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν ένα ανώνυμο σχόλιο σε ένα τοπικό blog.
    Όποιο ενδεχόμενο και να ισχύει η ύπαρξή σου μου προκαλεί λύπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. παράδοση ? τι θέλεις να πεις από που και ως που παράδοση 9:34π.μ.
    Που είναι οι διάφοροι συλλογή να πάρουν θέση που λύσσαξαν,αλλα φέτος δεν έχει μάσα σύμφωνο με τον Νικο
    2:13π.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. που είναι οι διάφοροι συλλογή να πάρουν θέση που λύσσαξαν,αλλα φέτος δεν έχει μάσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θωμάς Δημητριάδης Βλάμης14 Φεβρουαρίου 2011 στις 6:15 π.μ.

    ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

    Έπειτα από ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο με τίτλο "Ανακατωσάρια, τέλος εποχής", ο Μ.Ο.Γ. έρχεται να διευκρινίσει τα παρακάτω:

    Ο Μ.Ο.Γ. δεν έχει καμία σχέση με την εν λόγω ανακοίνωση, ούτε με ανώνυμες οργανωτικές επιτροπές.

    Ο σύλλογος στη Γενική του συνέλευση που έγινε στις 20-09-2010 (www.mog.gr )αποφάσισε, με συντριπτική πλειοψηφία, να σταματήσει να διοργανώνει την εκδήλωση "Ανακατωσάρια".

    Τα "Ανακατωσάρια" διοργανώθηκαν από το Μ.Ο.Γ. συλλογικά (με τα όποια προβλήματα) και κανείς δεν μπορεί να τα οικειοποιηθεί.

    Το κείμενο "Ανακατωσάρια, τέλος εποχής" είναι ανυπόγραφο και ως εκ τούτου δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις για τον Μ.Ο.Γ, αφού όλοι έχουν συνδέσει τα "Ανακατωσάρια" με τον εν λόγω σύλλογο.

    Εάν κάποιος μεμονωμένα, ή μια ομάδα ανθρώπων έχει οικειοποιηθεί την ονομασία "Ανακατωσάρια", αυτό δεν τους δίνει σε καμία περίπτωση το δικαίωμα με λάβαρο το όνομα αυτό να "εκβιάζουν" την τοπική κοινωνία.

    Ο πολιτισμός είναι αγαθό για όλους και κανείς δε δικαιούται να οικειοποιείται ένα αγαθό που προορίζεται για τους πολλούς καθιστώντάς το προνόμιο μόνο για τους λίγους.





    Υπ.Επικοινωνίας

    Θωμάς Δημητριάδης Βλάμης

    Γραμματέας του Μ.Ο.Γ.

    info@mog.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σχετικά με την επιστολή «ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ» που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και στον τοπικό τύπο, διευκρινίζουμε ότι τα όσα αναφέρονται είναι προσωπική άποψη του Θωμά Δημητριάδη Βλάμη και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν την άποψη του Μ.Ο.Γ.

    ο πρόεδρος του ΜΟΓ
    Σιούλης Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. βγαζει και ανακοινωση ο τεμπελης.....αντι να ντρεπεται που τοσα χρονια δεν προσφερει τιποτα στην κοινωνια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. να ταν η ζηλια ψωρα θα γεμιζε ολη η χωρα και ιδιως τα γρεβενα....
    ο νουλης καλος η κακος ειναι αυτος που ειναι, για αλλους ενας καλος φιλος για αλλους μα...ας.
    δεν μπορεις φιλε ομως να αμφισβητης το οτι τοσα χρονια τρεχει ενα συλλογο εβγαλε πρωταθλητη κ ανεδειξε τα γρεβενα!!!
    ελεος πια ειπαμε να γινομαστε κακοι κ μιζεροι αλλα μεχρι εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. να δουμε πλεον χωρις μασσα ποσοι θα ασχολουνται με τους συλογους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΩΛΟ ΤΗ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΩΛΟ ΤΗ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΥΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ετσι μπραβο...τελος...για να τουσ δουμε τωρα αυτουσ που διοργανωνανε τα ανακατωσαρια θα εχοθν φραγκα να βγουν εξω για κανα ποτο,θα βρισκοντε στα γρεβενα...με τοσο χρημα που περναν αυτοι ο καθενας μας μπορουσε να κανει ανακατωσαρια...το επεζαν αρηγοι της πολης μας για 10 μερες και κουμανταδοροι...ειχαν και αποψη για την παραδοση του τοπου χαχαχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ελεος με τον λιγδιαρη και με τον τεμπελη τον προεδρο!!!φτανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Επειδή δεν είμαι Γρεβενιώτης, παρακολουθούσα όμως τα Ανακατωσάρια από το 2002 και δώθε και γενικότερα έχω στενή επαφή με τα Γρεβενά... ας πω 2-3 αράδες και γω.

    1. Κατ'εμε... κάπου το νόημα με τα concept χάθηκε. Ειδικά τη χρονιά με τη μετανάστευση (2009?) χάσαμε τη μπάλα. Αυτό δεν ήταν απόκριες. Ηταν μαλακία.

    2. Μαγκιά τους αν έβγαλαν λεφτά. Κάνανε κάτι αδιανόητο φγια επαρχία και με μηδέν προβολή στην αρχή.

    3. Όσοι λετε για αρματα καρναβάλια και σχετικους διαγωνισμούς είστε αξιοθρήνητοι.

    4. Το Χάλκινο απογειώνει. Αν το λέει η καρδιά σου, σου την πιάνει (την καρδιά) και στην πετά στα ουράνια. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση. Χάλκινα λοιπόν σε όλη την πλατεία και "πουτάνα όλα" ως το πρωί.

    Ευχαριστώ για τη φιλοξενεία.
    Υγεία στις οικογένειές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φιλαρακο σε περιμενουμε και φετος και να ξερεις πως τα Χαλκινα εχουν την τιμητικη τους παντου. Ολη η πλατεια, και οχι μονο συγκεκριμενα μαγαζια, θα απογειωθει με χαλκινους ηχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε παιδιά, μας δουλεύετε μερικοί εδώ ? αυτό θα πει αποκριές ? να βγω στον δρόμο και να μεθώ κάθε μέρα σε ρυθμούς διονυσιακούς? Τι νόμιζαν τα παλικάρια , ότι όλοι στα Γρεβενά είμαστε αλκοολικοί? , και το μόνο που μας έλειπε ήταν μεθύσια μέχρι πρωίας ? αυτήν η ξευτίλα έπρεπε να λάβει τέλος πολύ νωρίτερα , ήταν πολύς καιρός τα 10 χρόνια .Καταστρέψανε όλα τα τοπικά έθιμα , μόνο και μόνο για να κονομήσουν κάποιοι ,όπως τελικά απεδείχθη ,δούλεψαν μερικά μαγαζιά πέριξ του πεζόδρομου, και όλα τα άλλα ήταν κλειστά όλη την εβδομάδα , η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα τρία χρόνια ξεγελάστηκε ο κόσμος και στήριξε αυτήν την προσπάθεια , για να φτάσουμε τα τελευταία χρόνια να βλέπουμε στα Γρεβενά τις 4 το πρωί …μπουζούκι? ,πασαρέλα με βαλίτσες , σώβρακα στην απλώστρα? ….. ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ξέρετε μήπως αν θα είναι ανοιχτό φέτος το κλειστό Γυμναστήριο για να μείνει κόσμος..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ξέρετε αν θα είναι φέτος ανοιχτό το κλειστό γυμναστήριο για να μείνει κόσμος..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Άντε γερά παιδιά. Μόνο την αρκούδα με το γύφτο δεν ανέφερε κανείς φέτος. Σουβλάκια, καμήλα, καρουσέλ, βραζιλιάνικοι ήχοι και άλλα πολλά στον πρωτοφανή αυθορμητισμό που επιβάλλει ο Δήμος Γρεβενών. Άντε και του χρόνου επισήμως και... παρέλαση. ΚΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΠΙΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. δεν εχει πετρελαιο χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πολλά σπίτια = Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ένα μεγάλο εύγε στο Δήμο Γρεβενών και στους συλλόγους που διοργάνωσαν τη χθεσινή εκδήλωση στην κεντρική πλατεία. Κατάφεραν το ακατόρθωτο, να αφήσουν όλα τα καταστήματα εστίασης χωρίς δουλειά και άδεια από κόσμο. Τι θα λένε άραγε αυτοί οι επαγγελματίες που δεν έβγαλαν ούτε τα λειτουργικά τους έξοδα. Και από την άλλη τι φοβερή οργάνωση στο σύνολό της. Από που να ξεκινήσω. Από τον συντονισμό των ορχηστρών (οι οποίες στις 10.32 είχαν εξαφανιστεί όλες τους), από τις αμέτρητες υπαίθριες ψησταριές (οι μαγαζάτορες είναι μακ.... τελικά που στεγάζονται), από τα πυροτεχνήματα (που δεν είδαμε), από την πληθώρα κόσμου (που μας τιμάει με την απουσία του φέτος από την πόλη), από τα αμέτρητα κρουστά δρόμου (να είσαι καλά Κωνσταντίνε που έφερες στο ALMODO τους Παρανάουε) και άλλα πολλά. Και σήμερα έπονται τα καλύτερα. Τι έχουμε να ζήσουμε, στιγμές απίστευτης μιζέριας. Βολευτείτε στις καρέκλες σας, θα πέσει πολύ γέλιο (σουβλάκια δεν έχει σήμερα). και εις άλλα με υγεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κ.Δ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΜΑΘΑΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΗΝ( ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ) ΑΝΑΚΤΑΣΩΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η φτώχια φέρνει γκρίνια.
    Ήρθε η εποχή της φτώχιας. Ήρθε η εποχή της πραγματικότητας. H “ανάπτυξη”, τρομάρα μας, έφερε τ’ ανακατωσάρια. Κι απ' αυτά καρπωθήκαμε όλοι από κάτι, άλλος χαρά, άλλος εμπειρία, άλλος χρήμα. Τώρα ξέρουμε από που προέρχονταν τα λεφτά που έπεφταν επί δύο στα Γρεβενά, ως κρατικές επιχορηγήσεις κι ως επιδόματα ντόπιων κι επισκεπτών που συμμετείχαν. Κόπηκαν οι επιχορηγήσεις, κόπηκαν τα επιδόματα. Η κρίση παίρνει τ’ ανακατωσάρια. Και μας αφήνει τη γκρίνια. Τρέμουμε όλοι τη στιγμή που η γκρίνια θα γίνει φαγωμάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή