ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΠΑΤΡΑ: O πεθερός… ξεβράκωσε τον εραστή της νύφης!

Ξεβρακώματα και... μαχαίρια








Ο ανυποψίαστος σύζυγος, η άτακτη σύζυγός του, ο ηλικιωμένος εραστής της και ο πεθερός της που τον... κυνηγά! Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί το απίστευτο σκηνικό που έχει στηθεί σε...
καθημερινή σχεδόν βάση σε περιοχή, όμορου της Πάτρας, πρώην δήμου. Πρωταγωνιστές είναι δύο άνδρες, και συγκεκριμένα ο εραστής της «άτακτης» συζύγου από τη μια, και ο πεθερός της από την άλλη που τον έχει... βάλει στο στόχαστρο σε μια προσπάθεια να σώσει τον γάμο του ανυποψίαστου γιου του.


Η ιστορία είναι από πολλές απόψεις «πικάντικη» και, αν μη τι άλλο, εξιτάρει. Η 35χρονη σύζυγος διατηρεί εδώ και καιρό εξωσυζυγική σχέση με έναν πολύ μεγαλύτερο της σε ηλικία άντρα. Πρόκειται για έναν 60άρη επιχειρηματία που (άγνωστο πώς) κατάφερε και την κατέκτησε ερωτικά, παρότι η ίδια είναι παντρεμένη και μητέρα ενός μικρού παιδιού.
Βέβαια, ως προς αυτό πολλά σχόλια και κουτσομπολιά κυκλοφορούν, καθώς κάποιοι τονίζουν με νόημα ότι ο σύζυγός της είναι άνεργος, ενώ ο επιχειρηματίας μπορεί να μην είναι κροίσος, ωστόσο έχει μια σχετική οικονομική άνεση. Με άλλα λόγια, υπονοούν ότι τα κίνητρα της 35άχρονης για τη σύναψη της συγκεκριμένης εξωσυζυγικής σχέσης ενδεχομένως να είναι οικονομικά.
Από την άλλη πλευρά, ο σύζυγός της, όπως λέγεται, δεν έχει πάρει χαμπάρι το παραμικρό (κατά το γνωστό ότι ο απατημένος σύζυγος το μαθαίνει τελευταίος) για την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του. Τα ξέρει όλα, όμως, ο πατέρας του, ο οποίος έχει στρώσει για τα καλά στο κυνήγι τον εραστή της νύφης του, μπας και καταφέρει και σώσει τον γάμο του γιου του.




Ξεβρακώματα και... μαχαίρια
Όπως λέγεται, οι δύο άνδρες έχουν έλθει επανειλημμένως σε λεκτική αντιπαράθεση, και όχι μόνο. Λέγεται ότι, τουλάχιστον μια φορά, έχουν πιαστεί στα χέρια, με τον έναν να ξεβρακώνει τον άλλον και να βγαίνουν ακόμη και μαχαίρια!
Ο πεθερός δεν το βάζει κάτω, αλλά και ο εραστής είναι ανυποχώρητος και συχνά, όπως λένε γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, «επιτίθεται στον παππού με άσεμνες χειρονομίες».
Όσο για τον ανυποψίαστο, απατημένο, σύζυγο; Παρότι γίνεται χαμός πίσω από την πλάτη του, είναι προς το παρόν αυτό ακριβώς που περιγράψαμε. Ανυποψίαστος! Ακόμη...


dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου