ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ - ΜΕΓΑΡΟ 4-0

Σε λίγο ξεκινά το ματς






Στα χαρτιά ήταν ντέρμπι΄΄ντέρμπι του ορεινού όγκου΄΄, αφού θα αγωνίζονταν οι καλύτερε ς ομάδες μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος , ο πρώτος με τον δεύτερο στην βαθμολογία . Στον αγώνα όμως..
υπήρχε μόνο μία ομάδα και αυτήν ήταν ο Κτηνοτροφικός . Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό οι παίχτες του Κτηνοτροφικού ΄΄χόρευαν ΄΄ μέσα στο γήπεδο , και αν δεν έχαναν τόσες ευκαιρίες το σκορ θα ήταν τουλάχιστον διπλάσιο. Τα γκολ για την ομάδα του Κτηνοτροφικού πέτυχαν οι Μήττας (2) , απέναντι στην παλιά του ομάδα και χωριό του , για τον λόγω αυτό δεν τα πανηγύρισε , Ξάνθος και Σιούλας.
Εδώ πρέπει να σημειώσουμε την ενέργεια του προέδρου Τσιοπλή Ευθύμιου να στείλει γιατρό στο γήπεδο και θα το κάνει σε κάθε αγώνα για να έχουν οι ποδοσφαιριστές την κατάλληλη ιατρική παρακολούθηση. Η γιατρός σε αυτόν τον αγώνα ήταν η κ. Μαρία Ντακούλα , την οποία και ευχαριστούμε.
Επίσης να ευχαριστήσουμε τον ιατρό κ. Δρόσο Γεώργιο για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε για να βοηθήση τον ποδοσφαιριστή μας Βανδή Αργύρη που έσπασε το χέρι στον αγώνα με την Ιττέα.





















Δείτε το φίλμ του αγώνα αλλά κι άλλες φωτογραφίες από την αναμέτρηση στο site του Κτηνοτροφικού που ενημερώνει πάντα ο κ.Χρήστος Δημάδης
 ΕΔΩ

1 σχόλιο: