ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Γρεβενών: "Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή"..

Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Γρεβενών: "Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή"..

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Γρεβενών, καταγγέλλει την κυβερνητική πρόθεση για άνοιγμα των καταστημάτων και τις Κυριακές, μέτρο που θα..
αποτελέσει το τελειωτικό χτύπημα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα οδηγήσει στην εξαθλίωση ακόμη περισσότερους εργαζόμενους.
Το επιχείρημα ότι αυτό το μέτρο θα αυξήσει την αγοραστική κίνηση είναι τουλάχιστον προκλητικό και προσβλητικό για τους πολίτες της χώρας προς τους οποίους επαναλαμβάνουν ουσιαστικά τη γνωστή ρήση «αφού δεν έχετε ψωμί γιατί δεν τρώτε παντεσπάνι! »
Κύριοι, το πρόβλημα για τους πολίτες δεν είναι ότι δεν έχουν χρόνο για να ξοδέψουν τα χρήματά τους και να κάνουν τις αγορές τους.
Είναι ότι με τις τροϊκανές πολιτικές λιτότητας και τη φορολογική αφαίμαξη έχουν εξαθλιωθεί οικονομικά και δεν έχουν χρήματα ούτε για να καλύψουν τις βασικές και στοιχειώδεις ανάγκες τους.
Η συγκεκριμένη απόφαση έχει έναν και μοναδικό στόχο, να δώσει τη χαριστική βολή στα μικρομεσαία καταστήματα , αυξάνοντας την ήδη μεγάλη λίστα των λουκέτων και των ανέργων.
Καλούμε την Κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς να μην προχωρήσουν στην εφαρμογή της συγκεκριμένης απόφασης. Το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο για τη λειτουργία των καταστημάτων είναι υπερ-αρκετό .
Ο αγώνας για την απόκρουση των καταστροφικών αυτών πολιτικών θα συνεχιστεί με κάθε μέσο και τρόπο και καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν με την 3ωρη πανελλαδική στάση εργασίας την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου.

Για την Διοίκηση
Ο Πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματέας
Κυριαζίδης Λάζαρος Σιαμίδης Μιχαήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου