ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Αυτά είναι τα γρουσούζικα εξώφυλλα που έκλεισαν οχτώ περιοδικά

Ποιοι είναι οι διάσημοι που χωρίς να το θέλουν (και να το ξέρουν) έγιναν η ταφόπλακα μεγάλων ελληνικών περιοδικών; Ψάξαμε και βρήκαμε..
 
Περιοδικό InStyle
Κάτι παίζει με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Έγινε εξώφυλλο στο InStyle και έκλεισε, έγινε παρουσιάστρια στο Πρωινό του Ant1 και φέτος το κανάλι δεν έχει πρωινό. Τυχαίο; Ελπίζουμε.
Περιοδικό Esquire
 
Για να μην υπάρξουν τυχόν παρεξηγήσεις, η ελληνική έκδοση του Esquire συνεχίζει να βγαίνει στα περίπτερα. Το συγκεκριμένο όμως εξώφυλλο με το χωρατατζή τον Zach είναι αυτό του τελευταίου τεύχους του περιοδικού, που έβγαλε ο όμιλος ΙΜΑΚΟ, o οποίος και το έφερε στην Ελλάδα.
Περιοδικό Life&Style
 
Η Μαριέττα Χρουσαλά πόζαρε κρατώντας την κοιλίτσα της, αλλά δεν ήξερε ότι το περιοδικό που θα την φιλοξενούσε εγκυμονούσε τον κίνδυνο του...φούντου. Και ω, ναι, το Life&Style έκλεισε, όπως και ο όμιλος Λυμπέρη, ο οποίος το έβγαζε.
Περιοδικό People
 
Αν και όταν κυκλοφόρησε από την IMAKO όλοι περίμεναν ότι θα απογειωθεί σε πωλήσεις, παρόλα αυτά τα νούμερα έδειξαν άλλα. Γι αυτό μετά από δύο χρόνια στα περίπτερα ο Πέτρος Κωστόπουλος αποφάσισε και να το κλείσει.
Περιοδικό Max
 

Περιοδικό Nitro
 
Ήταν το πρώτο εξώφυλλο της Έλενας Παπαβασιλείου στο Nitro και το τελευταίο εξώφυλλο του ίδιου του Nitro. Μετά από 195 τεύχη το Never In The Right Order περιοδικό του Κωστόπουλου πήρε τον στραβό το δρόμο μια και καλή.
Περιοδικό Status

Το Status "έπεσε" έχοντας στο εξώφυλλό του τον ήρωα αυτό, στου οποίου το όνομα και τη χάρη είχε αφιερώσει ουκ ολίγες φορές ολόκληρα τεύχη. Ατυχές...
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου