ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτoί θα είναι οι 4 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ των Λιάγκα-Σκορδά στο πρωινό του ΑΝΤ1! Τι έχει ζητήσει η Φαίη από την παραγωγή;

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτoί θα είναι οι 4 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ των Λιάγκα-Σκορδά στο πρωινό του ΑΝΤ1! Τι έχει ζητήσει η Φαίη από την παραγωγή;

Η Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας... συνεχίζουν τις διακοπές τους. Άφησαν την Τήνο και τώρα παραθερίζουν στη Πάρο!..
Το μυαλό τους όμως είναι στην Αθήνα αφού σε λίγες μέρες επιστρέφουν για να... συζητήσουν με τον ΑΝΤ-1 τις λεπτομέρειες της νέας τους εκπομπής!

Περισσότερο θα ασχοληθούν με τη θεματολογία και τις νέες ενότητες αφού λίγο πολύ τα πρόσωπα τα έχουν βρει. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αναζητούν το πολύ δυο ακόμα δημοσιογράφους ενώ ήδη έχουν συμφωνήσει με την Λίτσα Πατέρα, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, τη Σάσα Σταμάτη και την Ελεάννα Τρυφίδου!

Στο πάνελ ενδέχεται να κάτσει ένα ακόμα πρόσωπο, αντρικό, ενώ θα υπάρχει και ρεπόρτερ για τα εξωτερικά γυρίσματα και τις αποστολές! Το σκηνικό έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζεται και θα είναι πολύ χαρούμενο και οικείο ενώ σύμφωνα με επιθυμία της Φαίης, θα έχει έντονα χρώματα!

«Θέλει φωτεινές και αισιόδοξες εικόνες....» μας είπε άτομο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας «Η Φαίη και ο Γιώργος περνούν πολλές ώρες στο κανάλι και πάντα πηγαίνουν νωρίς γι αυτό και η Φαίη θέλει να νιώθει σαν το σπίτι της!».

Πράγματι η Σκορδά είναι γνωστό ότι λατρεύει τα έντονα χρώματα αλλά και ότι πιο απλό. Δεν της αρέσουν τα στημένα και τα πολύ...χλιδάτα γι αυτό και το σκηνικό θα θυμίζει...σπίτι!

Athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου