ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Φως στο Τούνελ: Η ιστορία της πλούσιας Αθηναίας που σοκάρει


Το «Τούνελ» ζωντάνεψε την ιστορία μιας άτυχης γυναίκας που βρέθηκε από τη χλιδή και το χρήμα, στην εξαθλίωση και την αφάνεια...

Μοιραστείτε το Παρασκήνιο, εθελοντές-ερευνητές που θα τους ήθελε για ήρωες της ακόμα και η Αγκάθα Κρίστι και έντονη δράση πέρα από τα σύνορα, συνθέτουν την παράξενη αυτή ιστορία.

Ηρωίδα η Ιωάννα Τριάντου 54 χρόνων σήμερα, κόρη του γνωστού συμβολαιογράφου Επαμεινώνδα Τριάντου που έμενε στη Νέα Ερυθραία.

Πριν από χρόνια εξαφανίστηκε με το φόβο ενός κυκλώματος που ήθελε όπως έλεγε να της «φάει» την ακίνητη περιουσία της. Πολλοί πίστευαν τότε ότι δεν βρίσκεται στη ζωή, αφού κάποια από τα σπίτια της είχαν αρχίσει να περνάνε σε άλλα χέρια.

Τα ξαδέλφια της κατάλαβαν ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει και την αναζήτησαν, όταν πληροφορήθηκαν τον πλειστηριασμό του διαμερίσματός της στη Νέα Ερυθραία, για μια ασήμαντη οφειλή και την εμφάνιση στους διαχειριστές κάποιου άγνωστου αλλοδαπού.

Το «Τούνελ» τη βρήκε στην Ελβετία να ζει χωρίς χρήματα σαν φοιτήτρια σε μία λέσχη στο Φρίμπουργκ. Μετά από λίγο καιρό συνέχιζε να ζει σαν άστεγη στην Ελβετία και τα τελευταία τρία χρόνια καταγράφηκε πάλι στις Αρχές
σαν αγνοούμενη. Κάποια στοιχεία δείχνουν ότι επέστρεψε στην Ελλάδα για να ζήσει όχι σαν εύπορη Αθηναία, αλλά σαν άστεγη σε παγκάκια...

Πληροφορίες που έφτασαν στην εκπομπή, οδήγησαν τις έρευνες σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Η μονάδα εξωτερικών ερευνών του "Τούνελ" με τον ρεπόρτερ Γιάννη Κωτσαλά αναζήτησε την Ιωάννα Τριάντου σε στέκια αστέγων, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σημαντική ήταν η κινητοποίηση των φίλων της εκπομπής, που βγήκαν μες στη νύχτα για να εντοπίσουν την αγνοούμενη.

Ρακοσυλλέκτρια με δύο πρόσωπα...

Λίγα χρόνια πριν, το «Τούνελ» ακολούθησε μέσα από μια εξονυχιστική έρευνα σε Αθήνα, Ελβετία και Βουλγαρία, την πορεία της άτυχης γυναίκας από τα πλούτη και τη διασημότητα, στην αφάνεια.

Την κατάστασή της πριν εξαφανιστεί, περιέγραψαν γιατροί και φίλοι της. Η εικόνα που έδωσαν στην εκπομπή μιλούσε για μια αδύνατη ρακοσυλλέκτρια που βρισκόταν εκτός τόπου και χρόνου. Η ίδια εμφανιζόταν - σύμφωνα με το ηχητικό ντοκουμέντο που ακούστηκε - σαν Παναγιωτοπούλου και σαν Μαρκόφ (σύζυγος του καθηγητή της Μαρκόφ).

Οι αστυνομικοί με δικαστικό επιμελητή είχαν ανοίξει το διαμέρισμά της στη Νέα Ερυθραία παρουσία και του νέου ιδιοκτήτη (από πλειστηριασμό για ασήμαντη οφειλή). Η εικόνα που αντίκρισαν ήταν σοκαριστική. Το διαμέρισμα έμοιαζε με σκουπιδότοπο και «έδινε» στοιχεία για την ψυχική κατάσταση της ιδιοκτήτριάς του...

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας της πέθανε και έμεινε με τη μητέρα της Πηνελόπη - Κάτια Τουλιάτου. Το δέσιμο των δύο γυναικών ήταν έντονο με αποτέλεσμα να οδηγήσει σε μια «αρρωστημένη σχέση» , όπως την περιέγραψαν οι γείτονες. Η μητέρα πέθανε ξαφνικά και η κόρη μετά από περιπέτειες που παραπέμπουν σε ταινία θρίλερ, την έθαψε στο χωριό Βρέσθενα Σπάρτης απ΄ όπου καταγόταν ο πατέρας της. Στους συγγενείς της μητέρας της στη Μυτιλήνη που ειδοποιήθηκαν από την Αστυνομία, έλεγε ότι η γυναίκα ζει.

Από εκεί και πέρα ακολουθούσε το ένα γεγονός μετά το άλλο με ηρωίδα πάντα την Ιωάννα.

anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου