ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Ίλιγγος!!! Δείτε τι μισθό παίρνει η Μέρκελ ενώ "βιάζει" 10.000.000 Έλληνες!!!

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

Ίλιγγος!!! Δείτε τι μισθό παίρνει η Μέρκελ ενώ "βιάζει" 10.000.000 Έλληνες!!!


Ο ηγέτης της γερμανικής… σοσιαλδημοκρατικής αντιπολίτευσης (SPD), Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, εκτίμησε πως η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ..

δεν κερδίζει αρκετά χρήματα καθώς ο μικτός μισθός της ως επικεφαλής της κυβέρνησης είναι λίγο πάνω από 17.000 ευρώ το μήνα.
«Δεν το
βρίσκω φυσιολογικό μια γερμανίδα καγκελάριος να κερδίζει λιγότερα από έναν διευθυντή ταμιευτηρίου μεσαίου μεγέθους», δήλωσε ο Γκάμπριελ στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας «Φρανκφούρτερ Αλγκεμάινε Τσάιτουνγκ».
Τον Μάιο, η καγκελάριος και οι υπουργοί της αποφάσισαν να αυξήσουν για πρώτη φορά εδώ και δώδεκα χρόνια το μισθό τους. Οι απολαβές της καγκελαρίου, των υπουργών και των υφυπουργών της, αναμένεται να αυξηθούν κατά 5,7% σε τρία στάδια έως τον Αύγουστο του 2013.
Η Άνγκελα Μέρκελ (που ηγείται της κυβέρνησης από το 2005) αναμένεται να εισπράξει έως τα μέσα του 2013 περίπου 17.016 ευρώ το μήνα για τη δραστηριότητά της ως καγκελάριος. Καθώς είναι επίσης εκλεγμένη βουλευτής, οι απολαβές της φθάνουν περίπου τα 23.000 ευρώ μικτά το μήνα, σύμφωνα με τον Τύπο. 


aniwthoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου