ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΟΥΤΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜ/ΚΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Kάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΟΥΤΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜ/ΚΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


ΑΘΩΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΤΣΟΣ …!
Γρεβενά 25 Οκτωβρίου 2014

Με εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και με προσήλωση στο Σύνταγμα , τους Νόμους και τους θεσμούς  της Ελληνικής πολιτείας, πορεύθηκα στη μέχρι τώρα ζωή μου.
Πάντα πίστευα, πως το φως έχει μια μοναδική ικανότητα να νικά το σκοτάδι, προσπερνώντας τις μεθοδεύσεις ορισμένων και καθιστώντας την αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα απόλυτο νικητή, απέναντι στο ανυπόστατο ψέμα, τις μεθοδεύσεις, τη λάσπη, την κακοήθεια και τη συκοφαντία.
Η απόφαση του Τριμελούς Πλημ/κείου Γρεβενών, με την οποία κρίθηκα ομόφωνα αθώος για τις κατηγορίες της παρότρυνσης υφισταμένων σε τέλεση αξιόποινης πράξης και της  παθητικής δωροδοκίας, επιβεβαιώνει περίτρανα τους παραπάνω ισχυρισμούς μου.
Η αλήθεια, όσο κι αν συνθλίβεται και πονά, στο τέλος κυριαρχεί ! Έξαλλου, γέννα χωρίς πόνους δεν νοείται...! Όπως κάθαρση, χωρίς πίστη και αγώνα ! Νέμεσις, χωρίς επιβολή καθαρτήριου "πόνου" και "εξαγνιστικής τιμωρίας" !!! Η αλήθεια είναι φως και το φως αλήθεια. Πάντα κυριαρχούν !!!!!!!
Όσον με αφορά, παρότι κερδήθηκε αυτή τη μάχη, θα συνεχίσω με το ίδιο πείσμα τον αγώνα, για να κερδίσω και τον πόλεμο, σε μια συνέχεια δύσκολη και απαιτητική, πιστός στο συμβόλαιο τιμής, που κάποια στιγμή συνυπογράψαμε με τους Γρεβενιώτες και με μόνη μου επιδίωξη να τους αποδείξω, πως δεν έσφαλαν κατ ελάχιστον στην επιλογή τους εκείνη.
Θα είμαι κοντά τους, πιστός υπηρέτης της αλήθειας και των συμφερόντων του τόπου μας.


Γιώργος Νούτσος
πρ. Δήμαρχος ΓρεβενώνΔιαβάστε την είδηση που γράψαμε στον ΑΕΤΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου