ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

O Tιμολέων Κοψαχείλης ξανά βουλευτής Γρεβενών - Πρώτη η Ραχήλ Μακρή στην Κοζάνη, εκτός η Γκερέκου

Στην ΠΕ Γρεβενών, (ενώ υπολείπονται τα αποτελέσματα
μερικών τμημάτων ετεροδημοτών), ο Τιμολέων Κοψαχείλης  θα είναι εκ νέου  Βουλευτής Γρεβενών.




Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία (23:00):

Στην Άρτα, δύο έδρες παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και μία η Νέα Δημοκρατία. Τους περισσότερους σταυρούς (με διαφορά) παίρνουν ο Αλέξης Τσίπρας και η Όλγα Γεροβασίλη, με τρίτο (αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν επιλέξει τη συγκεκριμένη έδρα) τον Βασίλη Τσίρκα. Από τη ΝΔ, πρώτος με διαφορά σε σταυρούς είναι ο Γιώργος Στύλιος.

Στην Ημαθία, την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να καταλαμβάνει ο Κώστας Λαπαβίτσας, ενώ για αυτήν της ΝΔ προηγείται ο Απόστολος Βεσυρόπουλος. Έδρες παίρνουν ακόμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (πρώτη μέχρι στιγμής η Μανταλένα Παπαδόπούλου) και το ΠΑΣΟΚ (προηγείται ο Φώτης Καραβασίλης).

Στην Καστοριά, την έδρα της ΝΔ διεκδικούν η Μαρία Αντωνίου και ο Ζήσης Τζηκαλόγιας, ενώ αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ η Ολυμπία Τελιγιορίδου και ο Στέφανος Μπαλταγιάννης.

Δεύτερη σε έδρες είναι μέχρι στιγμής στην Κέρκυρα η Άντζελα Γκερέκου, που αν μείνει αυτό το αποτέλεσμα μένει έξω, από τον Στέφανο Γκίκα. Δύο έδρες στην Κέρκυρα παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτους μέχρι τώρα τους Στέφανο Σαμοΐλη και Κωνσταντίνο Παυλίδη.

Στην Κεφαλλονιά, η μοναδική έδρα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ και πιθανότατα στην Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Στην Κοζάνη, τέσσερις έδρες παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτη μακράν σε σταυρούς τη Ραχήλ Μακρή, μπροστά από τους Ευγενία Ουζουνίδου, Δημήτρη Δημητριάδη και Κωνσταντίνο Ζαγαρά. Την έδρα της ΝΔ θα καταλάβει πιθανότατα ο Γιώργος Κασαπίδης.

Στις Κυκλάδες, εκλέγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος και Άννα Μαυρουδή και από τη ΝΔ με διαφορά ο Γιάννης Βρούτσης.

Στη Λακωνία, την έδρα της ΝΔ αναλαμβάνει πιθανότατα ο Αθανάσιος Δαβάκης, του ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Αραχωβίτης και της Χρυσής Αυγής ο Γιώργος Δημακογιάννης.

Στη Λέσβο, για το ΣΥΡΙΖΑ προηγείται ο Γιάννης Ζερδελής, για τη ΝΔ ο Χαράλαμπος Αθανασίου και για το ΚΚΕ ο Σταύρος Τάσσος.

Στην Ξάνθη, η μία έδρα του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται... κλεισμένη από τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ενώ ακολουθεί ο Στάθης Γιαννακίδης. Την έδρα της ΝΔ καταλαμβάνει πιθανότατα ο Αλέξανδρος Κοντός.

Στη Ροδόπη, τις έδρες του ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνουν οι Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, ενώ την έδρα της ΝΔ ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην ΠΕ Γρεβενώ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου