ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

H χλιδάτη ζωή που έκανε μια γυναίκα στα social media, χωρίς να υπάρχει!


Μια γυναίκα με χιλιάδες followers, επιδείκνυε χλιδάτη ζωή στα social media και έκανε σχέσεις με άνδρες χωρίς να τους συναντά ποτέ, αφού δεν υπήρχε!




Είναι μια ιστορία που μοιάζει με σενάριο ταινίας. Αυτή η γυναίκα με την αξιοζήλευτη ζωή στα social media, δεν υπήρξε ποτέ στην πραγματικότητα. Κι όμως, είχε καταφέρει να έχει σχέση με άνδρα επί 2 χρόνια αλλά και να τον χωρίσει από την πραγματική του κοπέλα. Πώς γίνεται; Είναι δυνατόν; Κι όμως είναι...

Η Λία Πάλμερ ήταν μια διάσημη fashionista με έναν χλιδάτο τρόπο ζωής και χιλιάδες followers στα social media.

Ωστόσο, ολόκληρη η ύπαρξή της ήταν μια απάτη, μια πολυετής φάρσα που ήταν βασισμένη στην κλοπή της ζωής μιας άλλης γυναίκας.


Μια καλοστημένη απάτη

Η Λία Πάλμερ υποτίθεται πως ήταν μια μητέρα 3 παιδιών, η οποία εργαζόταν με μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μόδας, ήταν προσωπική στυλίστρια σε  Harvey Nichols, Marc Jacobs και Cheryl Cole και είχε έναν χλιδάτο τρόπο ζωής. Ταξίδευε σε όλο τον κόσμο και έκλεινε ραντεβού με τους άνδρες θαυμαστές της, αλλά πάντα τα ακύρωνε την τελευταία στιγμή. Αρρώσταινε ή προέκυπταν οικογενειακές κρίσεις.

Δεν συναντούσε ποτέ κανέναν

«Κάθε φορά που κανονίζαμε να συναντηθούμε, έβρισκε πάντα μια δικαιολογία» λέει ο Τζάστιν, ένας ερασιτέχνης αθλητής ο οποίος ανέπτυξε μια φιλία - και, στη συνέχεια, μια σχέση - με τη Λία.
«Δεδομένης της καριέρας της στον χώρο της μόδας έλειπε συχνά εκτός της χώρας για δουλειά. Κάποια στιγμή μου είπε ότι πέθανε ο αδελφός της, ενώ επικαλέστηκε διάφορες άλλες οικογενειακές τραγωδίες όσο καιρό είχαμε επαφή» είπε ο νεαρός.
Οι δυο τους άρχισαν να φλερτάρουν τον Ιούλιο του 2012 καιαντάλλασσαν μηνύματα πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Μιλούσαν τακτικά στο τηλέφωνο αλλά και μέσω Skype - αλλά ποτέ με βιντεοκλήση επειδή η κάμερα της Λία ήταν πάντα χαλασμένη.
Ο Τζάστιν ένιωθε ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά σίγουρα δεν μπορούσε νε προβλέψει την αλήθεια.


Κάλυπτε τα ίχνη της

Η Λία φρόντιζε να καλύπτει πολύ καλά τα ίχνη της, είχε διεθνή ήχο στο κινητό της όταν υποτίθεται ότι έλειπε στο εξωτερικό και ήτανπολύ ενημερωμένη για τη βιομηχανία της μόδας κάτι που φαινόταν από τα ποστ της στα social media. Αν και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να την συναντήσεις ποτέ, ήταν ύποπτο, ο Τζάστιν δεν το κατάλαβε.

Παράτησε τη νέα φίλη του για μια γυνάικα που δεν είχε δει ποτέ!

Το φθινόπωρο του 2012, ο Τζάστιν άρχισε να βγαίνει με μια 24χρονη φοιτήτρια της νομικής, τη Σόνια Πολιμάκ. Η σχέση τους διήρκεσε μερικούς μήνες.
Ενώ ήταν μαζί, η Σόνια παρατήρησε μια γυναίκα με όνομα Λια Πάλμερ να επικοινωνεί συχνά μαζί του.
Τότε η νεαρή θεώρησε ότι ο φίλος της έβγαινε ταυτόχρονα και με άλλη γυναίκα. Ωστόσο, η Λία άρχισε να την βρίζει δημοσίως και να την αποκαλεί σκύλα και τσούλα που της έκλεβε τον άνδρα.
Οταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, η Σόνια πήγε στην αστυνομία για να ρωτήσει αν μπορούσε να κάνει κάτι για αυτό και η αστυνομία της απάντησε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Σε λίγο καιρό, τον Δεκέμβριο του 2012, ο Τζάστιν την χώρισε, για τη Λία, μια γυναίκα που δεν είχε γνωρίσει ποτέ! Τόσο μεγάλη ήταν η επιρροή της πάνω του.


Η σχέση διήρκεσε 2 χρόνια!

Η εικονική αυτή σχέση του Τζάστιν με τη Λία συνεχίστηκε και το 2013, οι δυο τους αντάλλασσαν ερωτικά μηνύματα αλλά δεν είχαν συναντηθεί ποτέ.
Ο Τζάστιν είχε πειστεί ότι η Λία είχε κατάθλιψη και αναζητούσε θεραπεία. Και έτσι δικαιολογούσε τη συμπεριφορά της.

Η αποκάλυψη της απίστευτης αλήθειας

Στις αρχές του 2014, η σχέση τους εξακολουθούσε να υπάρχει, αν και είχε αρχίσει να ξεθωριάζει. Ωστόσο η αποκάλυψη της αλήθειαςάργησε κι άλλο. Το Ιανουάριο του 2015, ο Τζάστιν έλαβε ένα μήνυμαστο Instagram από μια γυναίκα που ονομαζόταν Ρουθ Πάλμερ.
Το μήνυμα αυτό έγραφε: «Δεν ξέρω με ποια μιλούσατε, αλλά νομίζω ότι μου χρωστάτε ένα δαχτυλίδι». Το μήνημα συνοδευόταν από την εικόνα της Λία - ή μάλλον, της Ρουθ.


Της είχε κλέψει τη ζωή

Η Ρούθ Πάλμερ, ήταν μια 25χρονη account manager σε πολυεθνική εταιρεία. Ζούσε στο Ντουμπάι με τον σύζυγό της και είχε μια όμορφη ζωή. Είχε τη ζωή που πολλοί άνθρωποι θα ζήλευαν. Τη ζωή που πολλοί θα ήθελαν για τον εαυτό τους. Και όπως αποδεικνύεται, κάποιος της την έκλεψε.
Μεταξύ του 2012 και του Ιανουαρίου του 2015, η Λία Πάλμερ είχε κλέψει πάνω από 900 φωτογραφίες από τον προσωπικόλογαριασμο της Ρουθ στο Instagram, και τις ανέβαζε ως δικές της.
Η Λία είχε δημιουργήσει και ψεύτικη σελίδα στο Facebook, περισσότερους από έναν ψεύτικους λογαριασμούς στο Twitter και ακόμη ένα λογαριασμό στο Tinder, όλα στο όνομα Λία Πάλμερ, όπου χρησιμοποιούσε τις εικόνες της Ρουθ.

Πώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια

Η Ρουθ το έμαθε τυχαία από ένα φίλο της ο οποίος εντόπισε το προφίλ που χρησιμοποιούσε τις φωτογραφίες της φίλης του.
Στην αρχή σκέφτηκε όταν δεν ήταν τίποτα αλλά όταν είδε τους λογαριασμούς της Λία, έπαθε σοκ: Είχε κλέψει ολόκληρη τη ζωή της, τους φίλους της, τα ταξίδια της, τις διακοπές της.
Η Ρουθ πήγε ξανά στην αστυνομία αλλά της είπαν ότι δεν είναι παράνομο να πάρει κανείς τις φωτογραφίες που δημοσιεύει κανείς στα social media.
Ωστόσο, αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον Τζάστιν.

To μεγάλο σοκ

Οι δυο τους μίλησαν μέσω skype και ήταν ένα μεγάλο σοκ. Ηταν η πρώτη φορά που ο Τζάστιν έβλεπε ζωντανά την επί 2 χρόνια κοπέλα του, μόνο που δεν ήταν η ίδια.
Τελικά η Λία έκλεισε τους ψεύτικους λογαριασμούς της, αλλά δεν μαθεύτηκε ποτέ η πραγματική της ταυτότητα.
Μια απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία προς γνώση και συμμόρφωση, για το πού μπορούν να καταλήξουν οι φωτογραφίες καιη ζωή που μοιραζόμαστε στα social media.




Ελίνα Μαμμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου