ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Τι λένε οι φοιτητές για την Μπέτυ Μπαζιάνα

Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

Τι λένε οι φοιτητές για την Μπέτυ Μπαζιάνα
Με ελικοφόρο αεροσκάφος της γραμμής έφτασε και πάλι στην Κοζάνη από την Αθήνα και πήγε κατευθείαν στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Μακεδονίας για να
διδάξει. Για την Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα ήταν ουσιαστικά το δεύτερο μάθημα που θα έκανε στους φοιτητές και στις φοιτήτριες, αφού την προηγούμενη φορά δεν πήγε λόγω μιας εμπύρετης ίωσης που την ταλαιπωρούσε.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ζήτησε από το καφενείο μια «καυτή σοκολάτα», γιατί, όπως έλεγε, ακόμη την ταλαιπωρούσε ο λαιμός της από την ίωση, γράφει σήμερα ο «Βηματοδότης».
Τι λένε όμως οι φοιτητές για την καθηγήτριά τους, σύντροφο του πρωθυπουργού της χώρας; «Δεν κάνει κουβέντα για τα πολιτικά, ούτε για την εσωτερική κατάσταση της χώρας. Είναι προσηλωμένη στο μάθημα και υπέρ το δέον υπομονετική. Να σκεφθείτε ότι ακόμη και όταν γίνεται φασαρία στην αίθουσα αποφεύγει να κάνει παρατηρήσεις, απλώς περιμένει να τελειώσει η φασαρία για να συνεχίσει τη διδασκαλία», έλεγαν.
Η κ. Μπαζιάνα διδάσκει προς το παρόν μόνο θεωρία, αφού τα εργαστήρια του πανεπιστημίου (εκεί όπου είναι και το δυνατό πανεπιστημιακό σημείο) δεν είναι ακόμη έτοιμα. Το βράδυ, μόλις τελειώσει τη διδασκαλία, πηγαίνει οδικώς στη Θεσσαλονίκη για να πάρει τη βραδινή πτήση ώστε να είναι κοντά στα παιδιά της.


arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου