ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Η απίστευτη ζωή του Κώστα Μπακογιάννη: Έρωτες, εξώγαμα, διαζύγια και κερασάκι η Σια Κοσιώνη!


mpakogiannis-696x580-696x459


Ποιος είναι ο Κώστας Μπακογιάννης;


Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Είναι γιός του δημοσιογράφου και πολιτικού Παύλου Μπακογιάννη, ο οποίος δολοφονήθηκε το 1989 από την τρομοκρατική οργάνωση 17Ν και της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρας Μπακογιάννη.

mp
Ο Κώστας Μπακογιάννης σπούδασε Ιστορία και Διεθνείς Σχέσεις στο πανεπιστήμιο Brown των ΗΠΑ και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Δημόσια Διοίκηση και τις Πολιτικές Επιστήμες στη Σχολή Τζον Φ.Κέννεντυ του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Είναι υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στο γνωστικό αντικείμενο των Πολιτικών Επιστημών και των Διεθνών Σχέσεων. Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού ως Καταδρομέας-Αλεξιπτωτιστής.

mp

Το διαζύγιο του

Στις 15 Ιουλίου 2006 παντρεύεται την κύπρια επιχειρηματία Κάλλια Καμπουρίδου, με την οποία θα αποκτήσει δύο παιδιά: τον επτάχρονο σήμερα Παύλο και την πεντάχρονη Δανάη. O ίδιος δηλώνει εμφατικά ότι δεν θα ‘θελε με τίποτα να ασχοληθούν με την πολιτική .

mp

Οσον αφορά το συναισθηματικά φορτισμένο όνομα που επωμίστηκε ο γιος του, ο ίδιος υπογραμμίζει: «Το όνομα θα το κάνει δικό του, γράφοντας τη δική του ιστορία. Οι άνθρωποι πηγαίνουν μπροστά, όχι πίσω. Και εμένα, παρότι έχω, όπως προανέφερα, “λογαριασμούς» με τον πατέρα μου, πιο πολύ σήμερα με ενδιαφέρει να είμαι ο πατέρας του Παύλου παρά ο γιος του Παύλου».

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η σύζυγός του, Κάλλια Καμπουρίδου αποφάσισαν να χωρίσουν και να βάλουν τίτλους τέλους στον γάμο τους.

mp

Το γνωστό ζευγάρι αποφασίζει να τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από επτά χρόνια γάμου και δυο παιδιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Μικροπολιτικού της εφημερίδας Τα Νέα, τα άσχημα νέα στην προσωπική του ζωή διαδέχονται τα θετικά στα επαγγελματικά του.

mp

Το εξώγαμο του

Μετά το χωρισμό από τη νόμιμη σύζυγό του κ. Κάλλια Καμπουρίδου, με την οποία έχει δύο παιδιά, έμπλεξε σε μια άλλη ιστορία, σε μια σχέση, καρπός  της οποία είναι ένα ακόμη παιδί. Ένα κοριτσάκι το οποίο τώρα είναι μόλις  11 μηνών.

Πριν ακόμη γεννηθεί το παιδί, το ζευγάρι χώρισε. Ο κ. Μπακογιάννης θέλησε να αναγνωρίσει το παιδί, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά όπως  πίστευε.

Η μητέρα του παιδιού, που καθόλου ευχάριστα δεν δέχθηκε την απόφαση του χωρισμού τους, απαίτησε μια ιδιαίτερα  υψηλή  διατροφή για να δεχθεί να ομαλοποιηθεί η κατάσταση ανάμεσα στους δύο.



Το ποσό που ζητάει σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα  φτάνει τα 6.000 μηνιαίως. Ο κ. Μπακογιάννης της ανακοίνωσε ότι δεν σκοπεύει να το δώσει, αφού ταμηνιαία του έσοδα είναι μόλις 1400 ευρώ  από το μισθό του Δημάρχου.

Εκεί ακριβώς ξεκίνησε η δικαστική περιπέτεια των δύο πλευρών. Η Μητέρα κατέθεσε αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας να της επιδικαστεί το συγκεκριμένο ποσό, επικαλούμενη την οικογενειακή κατάσταση της  οικογένειας Μητσοτάκη.



Στρέφεται κατά της μητέρας του κ. Μπακογιάννη, της Ντόρας Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας ότι εκείνη ως γιαγιά έχει την οικονομική δυνατότητα να συνεισφέρει για τη διατροφή και τα έξοδα ανατροφής του παιδιού.

Στο κείμενο της αίτησης, φέρεται ότι προσάπτει και γενικότερη αδιαφορία του Κώστα Μπακογιάννη απέναντι στο παιδί από την ημερομηνία της γέννησής του.

Όταν η υπόθεση παίρνει πολιτικές διαστάσεις

Ήδη στα δικαστήρια συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα και αναμένεται η απόφαση. Μένει η  συζήτηση της κύριας αγωγής.

Η συνέχεια δεν περιορίζεται σε ένα αυστηρό “οικογενειακό” θέμα λόγω του δημόσιου ρόλου που έχουν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Και αυτό δεν αφορά μόνο την πλευρά του κ. Μπακογιάννη αλλά και την άλλη.



Εγγονή του Γεωργίου Ράλλη η μητέρα του εξώγαμου

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα είναι και αυτή πολιτικό πρόσωπο. Στα μέσα ενημέρωσης έχει ήδη διαρρεύσει το όνομά της.

Πρόκειται για την Μαίη Ζαννή, η οποία είναι εγγονή του αείμνηστου Γεωργίου Ράλλη, ο οποίος διατέλεσε πρωθυπουργός. Θεωρείται ότι έχει οικονομική επιφάνεια, χαίρει ευρύτερης κοινωνικής αποδοχής και αντιμετωπίζεται ως καλή επαγγελματίας και ικανό πολιτικό στέλεχος. Έχει θητεύσει ως σύμβουλος της κ. Μπακογιάννη στο υπουργείο Εξωτερικών, ενώ στη συνέχεια ήταν στέλεχος και υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και κάποιοι λένε πως εργάζεται στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού.



 Η εκκρεμότητα του Κώστα Μπακογιάννη

Υπάρχει όμως και μια ακόμη εκκρεμότητα για τον Κώστα Μπακογιάννη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο από την σύζυγό του Κάλλια Καμπουρίδου με την οποία είναι παντρεμένος από τον Ιούλιο του 2006 και έχουν δύο παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Η κ. Καμπουρίδη πήρε τα παιδιά και έφυγε, κρίνοντας ότι η συνέχιση του γάμου της με τον κ. Μπακογιάννη δεν είχε νόημα στις συνθήκες που δημιουργήθηκαν.

Ο έρωτας του με την Σία...




Δείτε την συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου