ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ερχονται πρόστιμα για όσους δεν πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας -Θα πρέπει να καταβάλουν το διπλάσιο αντίτιμο

ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 32




Μετά τα πρόστιμα στους ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν πέρασαν τα ΙΧ τους ΚΤΕΟ,
αλλά και σε αυτούς που επιμένουν να τα κυκλοφορούν ενώ είναι ανασφάλιστα, αναμένεται να σταλούν ραβασάκια και σε όσους δεν πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας.



Πρόκειται για περίπου 800.000 κατόχους ΙΧ που δεν κατέβαλαν τα τέλη κυκλοφορίας, οι οποίοι τώρα θα κληθούν να καταβάλουν εις διπλούν τα οφειλόμενα ποσά.

Η προθεσμία που θα δοθεί στους παραβάτες ιδιοκτήτες οχημάτων για την εφάπαξ εξόφληση των τελών και των προστίμων θα είναι ένας μήνας.
Υπενθυμίζεται πως για όσο διάστημα παραμένουν απλήρωτα τα τέλη κυκλοφορίας για ένα όχημα ο κάτοχός του δεν μπορεί να το μεταβιβάσει είτε με πώληση είτε με δωρεά είτε με γονική παροχή.

Η διαδικασία και η δυνατότητα για 24 δόσεις


Τα μη καταβληθέντα εμπρόθεσμα τέλη κυκλοφορίας μαζί με το προβλεπόμενο πρόστιμο θα βεβαιωθούν στα ονόματα των κατόχων οχημάτων που τα οφείλουν.

Οι κάτοχοι των οχημάτων θα κληθούν με ειδοποιητήρια, που θα τους κοινοποιηθούν στα e-mail τους μέσω των εφαρμογών του συστήματος ΤΑΧΙSNET, να εξοφλήσουν εφάπαξ τα συνολικά ποσά τελών και προστίμων μέχρι την τελευταία εργάσιμη μέρα του επόμενου μήνα.

Σε κάθε περίπτωση, κατά την οποία η προθεσμία αυτή θα παρέλθει και δεν θα πληρωθεί το οφειλόμενο ποσό τελών και προστίμου το συνολικό αυτό ποσό θα καταστεί ληξιπρόθεσμο χρέος και θα επιβαρύνεται περαιτέρω με μηνιαίους τόκους. Από τη στιγμή αυτή, το Δημόσιο μέσω της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. θα μπορεί να διεκδικήσει το οφειλόμενο ποσό με την επιβολή μέτρων αναγκαστικής είσπραξης, δηλαδή με κατασχέσεις σε καταθέσεις και εισοδήματα του οφειλέτη (μισθούς, συντάξεις, ενοίκια κ.λπ.)

Το συνολικό ποσό των τελών κυκλοφορίας και του αντίστοιχου προστίμου, από τη στιγμή που θα καταστεί ληξιπρόθεσμο, θα μπορεί να ρυθμιστεί για να εξοφληθεί τμηματικά έως και σε 24 μηνιαίες δόσεις, με βάση την «πάγια ρύθμιση» του ν. 4152/2013.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου