ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Νόμιμες οι καταθέσεις μου στην Ελβετία, λέει η Έλλη Στάη





Στην αντεπίθεση πέρασε η δημοσιογράφος Έλλη Στάη απαντώτας στα
πρωτοσέλιδα εφημερίδων που την εμφανίζουν- όπως η ίδια λέει- ως φοροφυγά.

Η γνωστή δημοσιογράφος παρέδωσε το υπόμνημά της στους οικονομικούς εισαγγελείς, στο οποίο αναλυτικά αναφέρει τα περιουσικά της στοιχεία και τις μεταφορές των εμβασμάτων της στην ελβετική τράπεζα UBS.

Στην απάντηση της μέσω του thetoc.gr η Ελλη Στάη δημοσιοποιεί τα στοιχεία που έδωσε στη δικαιοσύνη κάνοντας λόγο για κανιβαλισμό και προαναγγέλει προσφυγή στη δικαιοσύνη.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει οι καταθέσεις της είναι νόμιμες, διαφανείς και φορολογημένες, τα περί φοροδιαφυγής είναι συκοφαντία, η πολιτεία γνωρίζει ότι είναι απολύτως νόμιμη, είχε τα στοιχεία της πριν από την δημοσιοποίηση της λίστας Μπόργιανς, ότι είναι συκοφαντικό ότι πήρε χθες προθεσμία ενώ τονίζει ότι δίνει στη δημοσιότητα όλα της τα περιουσιακά στοιχεία γνωρίζοντας ότι γίνεται στόχος εγκληματιών και τρομοκρατών.

Στο υπόμνημά της το οποίο η δημοσιογράφος ανήρτησε στο σάιτ που διευθύνει, υποστηρίζει ότι κατέθεσε στην UBS συνολικά από τον Ιούνιο του 2011 μέχρι και τον Απρίλιο του 2013, 2,5 εκατομμύρια ευρώ τα οποία στάλθηκαν στην Ελβετία, νόμιμα, μέσα από τις ελληνικές τράπεζες.

Όπως λέει, το ποσό δικαιολογείται απόλυτα από την πολυετή εργασία της, τις πωλήσεις δυο ακινήτων, στην Κηφισιά και την Μύκονο, αλλά και την αποζημίωση της από τον τηλεοπτικό σταθμό Αντέννα.

Μπορεί η Ελλη Στάη να δικαιολογεί από τα εισοδήματά της τις καταθέσεις στην UBS, ωστόσο εκατοντάδες καταθέτες δήλωναν πολύ λιγότερα στις ελληνικές φορολογικές αρχές ενώ ειχαν εκατομύρια στην ελβετική τράπεζα.


2 σχόλια:

  1. Για ποιο λόγο η κ. Στάη έστειλε τα χρήματά της τα νόμιμα και φορολογημένα στην Ελβετία όπου είναι γνωστό ότι οι Τράπεζες όχι μόνο δε δίνουν τόκους αλλά προβαίνουν και σε κάποιες κρατήσεις που οι περισσότεροι τις αποκαλούν "φύλακτρα"; Θέλει άραγε και αυτή να στηρίξει την ελβετική Οικονομία και να ενισχύσει τους πενόμενους Ελβετούς, τους πεινασμένους Ελβετούς σε αντίθεση με τους χορτάτους Έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ενδεχομενο να φμοβαται μην της τα κανει καπνο το ελληνικο κρατος πραγμα που με τις σημερινες συνθηκες ειναι παραπανω απο πιθανο δεν περναει απτο μυαλο ενος ανθρωπου με τη στοιχειωδη λογικη?γι αυτο δεν γεμισαν ολοι οσοι ειχαν καταθεσεις τα στρωματα τα μπαουλα τα ντουβαρια με χρημα?αλλωστε αν ειναι νομιμα κανεις δεν μπορει να κατακρινει γιατι τον κοπο του ο καθενας τον κανει οτι θελει και τον αποταμιευει οπου αισθανεται σιγουρος και ασφαλης.τα κλεμμενα να κοιταξουν να παρουν πισω αλλα ακρα του ταφου σιωπη λες και μονο ο τσοχατζοπουλος εφαγε λεφτα σαυτη τη χωρα ολοι οι αλλοι αγγελουδια με φτερααααααααααα!!!και ο νοων νοητω

    ΑπάντησηΔιαγραφή