ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι του MEGA: Νέα 24ωρη απεργία χωρίς διαφημίσεις!!

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι του MEGA: Νέα 24ωρη απεργία χωρίς διαφημίσεις!!

Οι δημοσιογράφοι του MEGA συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία, που κήρυξε το
σωματείο τους από τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης για τη μη καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους.

Κατά τη διάρκεια της απεργίας δεν θα προβάλονται ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων, ενώ δεν θα δημοσιεύονται ειδήσεις και στην ιστοσελίδα www.megatv.com/megagegonota

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό "MEGA" και στην ιστοσελίδα "megatv.com" ως εξής:

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους του β' 15νθημέρου Μαρτίου 2016, των αποδοχών των μηνών Απριλίου και Μαΐου 2016, καθώς και την ελλιπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας. Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί:

Την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους.
Την άμεση ενημέρωση όλων των εργαζομένων επί των προβλημάτων που αφορούν στη λειτουργία του Τ/Σ.Η ανακοίνωση της ΕΠΗΕΑ
Μετά τη συνέχιση της μη καταβολής στους συναδέλφους μας διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στον Τ/Σ «MEGA CHANNEL», των δεδουλευμένων του β' 15νθημέρου Μαρτίου 2016 και των μηνών Απριλίου και Μαΐου 2016, καθώς και την ελλιπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργίας, από τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης 2 Ιουνίου έως τις 06.00 π.μ. της Παρασκευής 3 Ιουνίου 2016, όλων των διοικητικών υπαλλήλων που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό MEGΑ και στην ιστοσελίδα “megatv.com”.

Αυτό σημαίνει ότι , κατά τη διάρκεια της 24ωρης απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων, το MEGA δεν θα προβάλλει διαφημίσεις, χάνοντας έτσι τα έσοδά του. Να σημειωθεί δε ότι παρά τα όσα συμβαίνουν στο σταθμό της Μεσογείων με το ελλιπές πρόγραμμα στον αέρα, αυτός εξακολουθεί να είναι «ανταγωνιστικός» στη διεκδίκηση της διαφημιστικής πίττας, σημειώνοντας ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό. Σίγουρα λοιπόν το ότι στο «χορό» των απεργιακών κινητοποιήσεων μπαίνουν κι οι διοικητικοί υπάλληλοι με αποτέλεσμα να χαθούν τα διαφημιστικά έσοδα είναι μία δυσάρεστη εξέλιξη, αλλά για πολλούς αναγκαία, αφού με αυτόν τον τρόπο διεκδικούν τις αμοιβές τους, αλλά και ενημέρωση για το τι θα γίνει…!


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου