ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : The Voice: Παραδέχθηκαν λάθος στην ψηφοφορία -Ανατροπή στο αποτέλεσμα

Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

The Voice: Παραδέχθηκαν λάθος στην ψηφοφορία -Ανατροπή στο αποτέλεσμα
Μπορεί στο πρώτο live του «The Voice», η
Κέλλυ Ντούλια να πέρασε στον ημιτελικό με ποσοστό 79%, έναντι 21% του Χρήστου Θεοδώρου, ωστόσο το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν ήταν τελικά σωστό.

Ο Χρήστος Θεοδώρου πρόκειται να επιστρέψει στο σόου, καθώς μετά από τα παράπονα και τα σχόλια του κόσμου για «στημένη ψηφοφορία» υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από την παραγωγή.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΚΑΪ:

Το πρώτο live του «Τhe Voice of Greece» ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και με την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού πήραν το εισιτήριο για τον ημιτελικό οκτώ παίκτες. Με λύπη μας ανακοινώνουμε ότι από λάθος της εταιρίας που ανέλαβε την τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη και διεξήγαγε την καταμέτρηση των ψήφων, στο δεύτερο διαγωνιζόμενο ζευγάρι της βραδιάς οι ψήφοι προσμετρήθηκαν λάθος, δηλαδή αποδόθηκαν στον έναν οι ψήφοι του άλλου όπως αυτές μετρήθηκαν στην Κύπρο. Κατά συνέπεια ανακοινώθηκε λάθος νικητής.

Μετά τον έλεγχο που διεξήχθη από την εταιρία παραγωγής o νικητής του Cross Battle αναδεικνύεται σύμφωνα με την ψήφο του κοινού ο Χρήστος Θεοδώρου και όχι η Κέλλυ Ντούλια όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στο live του «Τhe Voice of Greece». Η Εταιρία παραγωγής και ο ΣΚΑΪ προκειμένου να διασφαλισθεί η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων ζήτησαν την επανεξέταση όλων των ψηφοφοριών της βραδιάς και πήραν την διαβεβαίωση ότι δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα στην καταμέτρηση, ούτε κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί στο μέλλον. Κατόπιν αυτών η Εταιρία παραγωγής αποφάσισε εκτός από τον Χρήστο Θεοδώρου που είναι ο νικητής της αναμέτρησης να περάσει στον ημιτελικό και η Κέλλυ Ντούλια που αρχικά έχει ανακοινωθεί ως νικήτρια”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου