ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Τζόκερ: Με 10 ευρώ κέρδισε 850.000

Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

Τζόκερ: Με 10 ευρώ κέρδισε 850.000

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου

Τζόκερ: η κλήρωση άλλαξε τη ζωή του για πάντα. Η μεγάλη έμπνευση, το τυχερό δελτίο και ο χαμός στη Ζαχάρω στην Ηλεία για τον υπερτυχερό της κλήρωσης...

Το τζόκερ τον έκανε πλουσιότερο κατά 850.000 ευρώ. Ο λόγος για τον μεγάλο νικητή της χθεσινής κλήρωσης που ήταν ο μοναδικός που κέρδισε στην πρώτη κατηγορία, χωρίς όμως να μείνει εκεί. Η διαλογή του ΟΠΑΠ έδειξε ότι ο υπερτυχερός έπιασε και 19 από τα συνολικά 21 πεντάρια (5άρια) και έτσι αύξησε ακόμα περισσότερο τα κέρδη του. Το χρυσό δελτίο κόστισε 10 ευρώ και δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Ο νικητής συμπλήρωσε μόνος τους αριθμούς που πίστευε ότι θα βγουν από την κληρωτίδα και δικαιώθηκε. Η κλήρωση του τζόκερ έκανε τη χθεσινή νύχτα αξέχαστη για τον ίδιο και φυσικά την οικογένειά του.

Οι τυχεροί αριθμοί στην χθεσινή κλήρωση Τζόκερ (1849) είναι οι εξής: 2, 38, 35, 6, 25 και Τζόκερ ο αριθμός 8.

Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο του Κωνσταντίνου Δρίλλια στην επαρχιακή οδό Πύργου – Κυπαρισσίας στη Ζαχάρω της Ηλείας. Από νωρίς το πρωί ο τυχερός πράκτορας δέχεται βροχή ερωτήσεων για την ταυτότητα του νικητή και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Το μυστήριο φυσικά δεν αναμένεται να λυθεί, αφού όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, ο υπερτυχερός αναθέτει σε δικηγόρο τις επόμενες κινήσεις και ο ίδιος κάνει σχέδια για το μέλλον.

Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου