ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Grevena TV || "Φούσκωσε" ο Γρεβενίτης ποταμός (εικόνες + video)

Πλημμύρισε το γήπεδο της ΕΠΣΓ - BINTEO- Τι απαντά ο Δήμος Γρεβενών
Η έντονη βροχόπτωση που ξεκίνησε από χθες το βράδυ και
συνεχίστηκε και τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (16-11-17), είχε ως αποτέλεσμα να "φουσκώσει" ο Γρεβενίτης ποταμός που διασχίζει την πόλη των πόλη των Γρεβενών και να αποτελέσει μοναδικό θέαμα για τους επισκέπτες.
Σύμφωνα με πληρoφορίες του Star-fm.gr, περίπου στις 07:00 πμ, έκλεισε για λίγη ώρα ο δρόμος Γρεβενά - Κηπουρειό.




"Λίγο πάνω από το γεφύρι του Πασά, στις ανηφόρες, ένα δέντρο έπεσε μέσα στον δρόμο και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να το κόψει και στην συνέχεια να το απομακρύνει από το οδόστρωμα. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε αμέσως" μας μετέφεραν πηγές της Πυροσβεστικής Υπ.Γρεβενών.


Δείτε τις ζημιές που προκλήθηκαν στο γήπεδο της ΕΠΣ Γρεβενών. 
Το μέλος της Διοίκησης Κώστας Τζάτζης μιλά στο greveniotis.gr, για ευθύνες του δήμου Γρεβενών:

Η απάντηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Χρήστου Τριγώνη

Την ώρα που όλη η πόλη και οι οικισμοί του Δήμου Γρεβενών πλήττονταν από την κακοκαιρία, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Γρεβενών έσπευσε να κάνει δηλώσεις στην ιστοσελίδα greveniotis.gr διαπιστώνοντας τα αυτονόητα.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας όμως, σας πληροφορούμε κύριε Γενικέ ότι η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών έχει ήδη προβεί στα πλαίσια των προληπτικών ενεργειών για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων, σε εργασίες συντήρησης των υδραυλικών – αποχετευτικών έργων έξω από το γήπεδο της ΕΠΣ, γεγονός που είτε αγνοείτε, είτε αποκρύπτετε.

Πέραν αυτού σήμερα το πρωί και κατά την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου, μηχανήματα του Δήμου επενέβησαν εκ νέου άμεσα ώστε να αποσυμφορηθεί ο μεγάλος όγκος των όμβριων υδάτων που συγκεντρώθηκαν στο σημείο, με αποτέλεσμα μέσα σε πολύ λίγο χρόνο ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου να έχει αποστραγγισθεί όπως ευκρινώς φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία.

Είναι λυπηρό την ημέρα που η χώρα πενθεί για τα θύματα της θεομηνίας, κάποιοι να προσπαθούν να εκμεταλλεύονται “διαχρονικά προβλήματα που έχουν συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν” όπως οι ίδιοι διαπιστώνουν, αλλά συγχρόνως τα καταγγέλλουν...

Όσον αφορά την “αγαπημένη” οδό των νομικών διεκδικήσεων έχετε κάθε δικαίωμα να την ακολουθήσετε βάζοντας ένα ακόμη λιθαράκι στην ποινικοποίηση της δημόσιας ζωής του τόπου μας.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
Χρήστος Τριγώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου