ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΟΑΕΔ: Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης ανέργων για 5.066 θέσεις πλήρους απασχόλησης




Ο ΟΑΕΔ ανάρτησε τους πίνακες για το πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα στο υπουργείο
Περιβάλλοντος και Ενέργειας και στις αποκεντρωμένες διοικήσεις, για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύθηκαν προσωρινός πίνακας επιτυχόντων, προσωρινός πίνακας επιλαχόντων και προσωρινός πίνακας αποκλειομένων.

Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων μπορούν να υποβληθούν από την Τετάρτη 13 Ιουνίου και ώρα 10.00 το πρωί έως και την Παρασκευή 15 Ιουνίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης. Οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά, επισυνάπτοντάς τα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης είτε καταθέτοντάς τα στα αρμόδια ΚΠΑ2, μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Ιουνίου, προκειμένου να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις της αρμόδιας Υπηρεσίας (ΚΠΑ2).

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πορεία της ηλεκτρονικής αίτησής τους, όπως και για τη μοριοδότησή τους:

- Από το μητρώο ανέργων, µέσω του e-Services IIS, στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους.

- Από τους πίνακες κατάταξης µε τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους. Σε περίπτωση αποκλεισμού τους, πληροφορούνται για το λόγο που αποκλείστηκαν από τον πίνακα αποκλειομένων.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου